bugün
- askerde günde iki kere duş alan erkek11
- velvet37
- kiraz cicegi kolonyasi17
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan6
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- ctrlx10
- mason greenwood6
- kuran da namazın olmaması21
- domalan kız6
- her şeye zam gelirken maaşın sabit kalması hissi3
- kendi kendini bıçaklayan adam7
- sözlük yazarlarının tatlıları4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak9
- yaşlılık kaç yaşında başlıyor sorunsalı4
- bizi ne zaman sevecekler5
- hoşlanılan kızın sizi ayaklarıyla tokatlaması7
- kedilerin evdeki boş duvara bakıp kitlenmesi3
- aldatırken kocasıyla telefonda konuşan kadın3
- seni öldürmeyen şey seni güçlendirir8
- saraca finch house24
- cevabı bilinmeyen sorular6
- kırım kongo kanamalı ateşi4
- mehdinin bir anda gelecek olması3
- iş arkadaşlığı9
- en tehlikeli kadın tipi7
- 31 yaşında bakire olan kız9
- havalimanlarinda fahiş fiyat uygulamalari2
- sevgiliyi 10 seneden beri görmemek8
- bir yazarı ensesinden tutup blowjob yaptırmak4
- bonnie tyler4
- ehli sünnet hocalar11
- ekrem imamoğlu14
- türk kadınlarındaki temizlik hastalığı5
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı13
- 23 mayıs 2027 amedspor fenerbahçe maçı3
- arkadaşın karısının at gibi olması7
- kalça ellemek6
- şeyhleri sallandırmak3
- nerede o eski sözlük2
- sabah gözünü kahve sigarayla açanlar13
- yeditepe de kutsal metinden rahatsız olunması4
- atatürk'ün abartılmış bir lider olması11
- hiç kimsenin hiçbir şeyi olmamak6
- bugün fransa fas maçı saat 23 te trt 1 de2
- sözlük yazarları akıllı olsun5
- temeşvarlı osman2
- billie eilish3
- aslan burcu kadını ile baş etme yöntemleri3
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen12
- şişman ronaldo2
baktım da buraya biraz, başlık açılmamış sanırım, göremedim, cumhurbaşkanımızın vasiyetini açıklamasıdır.
http://www.milliyet.com.t...detay/2067464/default.htm
haber şu şekilde,
--spoiler--
"Erdoğan’ın “dostlarla buluşması”nda tarihi ve duygusal anlar yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde 'Eski Dostlar Cumhurbaşkanı ile Buluşuyor' etkinliğine katıldı. Toplantıda, bir dönem Milli Selamet, Refah ve Fazilet Partisi'nde bulunmuş önemli isimler, Akıncılar grubu, 1969 Bağımsızlar Hareketi ve Milli Görüş'ten çok sayıda ismin dışında Erdoğan'ın birçok dostunu biraraya getirdi.
Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan, arakan'da şehit olan Osmanlı askerinin mezarından toprak getirildiğini duyduğunda vasiyetini açıkladı.
ARAKAN TOPRAĞINI MEZARIMA KOYUN
Buluşmaya katılan gazeteci Sibel Erarslan konuşmasına, “Arakan'daki Osmanlı şehitliğinden Manisalı Osmanoğlu Muhammed'in toprağını getirdim" diyerek başladı. Arakan Müslümanlarının çok büyük bir soykırıma uğradıklarını anlatan Eraslan, Erdoğan'dan başkasının onlarla ilgilenmediğini söyledi. Eraslan, “Emine Erdoğan hanımla birlikte Arakan'a gitmiştik, 2013 yılında. Arakan'da Osmanlı şehitliğine ziyaret etmiştik. Orada 92 yıl önce şehit olmuş, Osmanlı neferleri var. Bunlar yazdıkları mektuplara hiç cevap alamamışlar. Aynı davanın mensubu olarak gördüğümüz için bu şehitlerimizin birisinin toprağından getirdim. O da Manisalı Osmanoğlu Muhammed. Biz 92 yıl aradan sonra gidip şehitliğimize sahip çıkmıştık ve Emine Erdoğan hanım Arakan'da yaşanan vahşete dikkat çekmişti" dedi.
Erdoğan ise bunun üzerine, “Eşime ve çocuklarıma vasiyetimdir. Ben ölünce kabrime Arakan'da şehit olan Manisalı Osmanoğlu Muhammed'in kabrinden alınan toprağım mezarıma koysunlar" deyince salondaki davetliler birdenbire gözyaşlarına boğuldu."
--spoiler--
gene gözyaşı, gene acıtasyon, adam ölürken bile bişeyler istiyor, gerçi "mezarıma toplum nezdinde mübarek olan bir toprak parçası koyarlarsa, belki tükürmezler" diye düşünmüş olabilir, biliyor başına gelecekleri.
http://www.milliyet.com.t...detay/2067464/default.htm
haber şu şekilde,
--spoiler--
"Erdoğan’ın “dostlarla buluşması”nda tarihi ve duygusal anlar yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde 'Eski Dostlar Cumhurbaşkanı ile Buluşuyor' etkinliğine katıldı. Toplantıda, bir dönem Milli Selamet, Refah ve Fazilet Partisi'nde bulunmuş önemli isimler, Akıncılar grubu, 1969 Bağımsızlar Hareketi ve Milli Görüş'ten çok sayıda ismin dışında Erdoğan'ın birçok dostunu biraraya getirdi.
Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan, arakan'da şehit olan Osmanlı askerinin mezarından toprak getirildiğini duyduğunda vasiyetini açıkladı.
ARAKAN TOPRAĞINI MEZARIMA KOYUN
Buluşmaya katılan gazeteci Sibel Erarslan konuşmasına, “Arakan'daki Osmanlı şehitliğinden Manisalı Osmanoğlu Muhammed'in toprağını getirdim" diyerek başladı. Arakan Müslümanlarının çok büyük bir soykırıma uğradıklarını anlatan Eraslan, Erdoğan'dan başkasının onlarla ilgilenmediğini söyledi. Eraslan, “Emine Erdoğan hanımla birlikte Arakan'a gitmiştik, 2013 yılında. Arakan'da Osmanlı şehitliğine ziyaret etmiştik. Orada 92 yıl önce şehit olmuş, Osmanlı neferleri var. Bunlar yazdıkları mektuplara hiç cevap alamamışlar. Aynı davanın mensubu olarak gördüğümüz için bu şehitlerimizin birisinin toprağından getirdim. O da Manisalı Osmanoğlu Muhammed. Biz 92 yıl aradan sonra gidip şehitliğimize sahip çıkmıştık ve Emine Erdoğan hanım Arakan'da yaşanan vahşete dikkat çekmişti" dedi.
Erdoğan ise bunun üzerine, “Eşime ve çocuklarıma vasiyetimdir. Ben ölünce kabrime Arakan'da şehit olan Manisalı Osmanoğlu Muhammed'in kabrinden alınan toprağım mezarıma koysunlar" deyince salondaki davetliler birdenbire gözyaşlarına boğuldu."
--spoiler--
gene gözyaşı, gene acıtasyon, adam ölürken bile bişeyler istiyor, gerçi "mezarıma toplum nezdinde mübarek olan bir toprak parçası koyarlarsa, belki tükürmezler" diye düşünmüş olabilir, biliyor başına gelecekleri.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar