bugün
- iremga32
- gammaz arkadaşlar acil baksın8
- zurna dürüm4
- tem şubenin sözlükte kavga etmesi7
- kavun kokusu4
- uyudunuz mu4
- uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar9
- velvet8
- sözlük erkeklerinin memeleri8
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki6
- beybi leydi3
- sözlükte çok az hamferdi olması6
- sözlükle ilgili kırgınlığım var3
- nevşehir denince akla gelenler4
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- görür görmez artılanan yazarlar4
- nick vermeden bir yazara seslen11
- anne ile seks yapmak5
- nihavent bey bay birader4
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması27
- sigarayı bırakmak4
- ona sor2
- sözlüğe bir erkek meme mi attı sorunsalı5
- sibel can'a benzeyen yuzır5
- şaka maka uludağda çok bayan yazar olması3
- ismedin geçeceği illerde yapılacak kutlamalar3
- sakatat4
- arkadaşlar ben uyuyorum bir şey demeyin3
- sevilen yazara yazılan şiir3
- arkadaşlar çabuk buraya bakın4
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar4
- sözlükte meme ayrımcılığı5
- tenis oynayan kız çekiciliği4
- canımın buz gibi yeşil üzüm çekmesi4
- kavga eden iki yazarı da artılamak3
- dava ile tehdit eden yazar3
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği6
- haftanın gammazları listesi25
- modluk seçimleri3
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- kolombiya daki depremde ölü sayısı 2732
- gideni irdeleyen kezo2
- sevilen kişiyi açık oylamak2
- takipten mi çıktın çen2
- dayanamayıp kitap almak7
- uludağ sözlük paris buluşması2
- tavuk olmasa bu kadar insan ne yiyecekti4
- sözlüğe efsane filmler bırak7
yaşıtlarımın kırışıklık karşıtı ürünler kullanmaya başladığı çağda ben hala sivilce ve cilt sorunlarımla baş etmeye çalışıyordum daha önce defalarca cildiyeye gitmeme rağmen doktor ilaç vermemişti sebep kan değerlerimin yüksek olmasıydı. o yüzden hep krem, losyon, maske, sabun, jel aklınıza ne geliyorsa denedim ama pek işe yaradığı söylenemez. yüzüm hep aşırı yağlıydı( normalde yüzümü sık yıkayan biriyim o yüzden ten makyajı yapmam) ve çene altımda devasa sivilcelerim çıkardı dönem dönem. neyse geçen ay tekrar cildiyeye gittim kilo vermemden dolayı kan değerlerim normale dönmüş ve ilacı kullanmaya başladım şuan 1 ay olmadı henüz ama sivilceler ve yağlı his gitti yüzümdeki yer yer koyulaşmalar soyuldu ve gitti. cildim hiç olmadığı kadar pürüzsüz ve temiz. doktor aşırı kuruluk yapabilir hametan yada bepanthen kullanabilirsin demişti ama benim bu kuruluktan pek rahatsız olduğum söylenemez. yıkarken rahatsız olduğum yağlı histen eser yok tek sorun dudaklarım çok aşırı kuruyor onu da kremle bir şekilde hallediyorum. şuan için çok memnunum umarım 6 ayın sonunda tamamen kurtulacağım bu sorundan yine deneyimlerimi yazarım.
1 ay sonrası editi: kullanmaya başladığım günlerdeki deneyimimi yazmıştım. gerçekten de dışarıdan bakılınca herşey yolunda saçlarda ki ve yüzdeki yağlılık hissinden eser yok fakat işin aslı hiç de öyle değil. trigliserid seviyenizi ciddi manada yükselten bir ilaç. benim 210 olan trigliseridimi bir ay içersinde 447 yaptı. doktor ilacı kesti ve spora yönlendirdi. diyet ve sporla düşürmeye çalışacağım ciddi anlamda kötü sonuçlar doğurabilecek bir durum çünkü.
1 ay sonrası editi: kullanmaya başladığım günlerdeki deneyimimi yazmıştım. gerçekten de dışarıdan bakılınca herşey yolunda saçlarda ki ve yüzdeki yağlılık hissinden eser yok fakat işin aslı hiç de öyle değil. trigliserid seviyenizi ciddi manada yükselten bir ilaç. benim 210 olan trigliseridimi bir ay içersinde 447 yaptı. doktor ilacı kesti ve spora yönlendirdi. diyet ve sporla düşürmeye çalışacağım ciddi anlamda kötü sonuçlar doğurabilecek bir durum çünkü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar