bugün

duygusuz

bu tür insanlar diğer insanlara garip gelebilir..hatta acıyarak bakanları da mevcuttur ama yanlıştır bir insan duygusuz ise duygusuzdur yani bu içten gelen bir şey deiğiştiremezsin ki..

misal bayramda herkes ana-baba hasretiyle memleketine gitmek ister bu duygusuz insanda böyle bir his oluşmaz..

bayramda seyranda herkes birbirini arar ama duygusuz insanın içinden hiç bir ihis gelmez..

yıllarca aynı okulu,sırayı,öğrenci evini paylaştığı arkadaşlarını herkes arar sorar msne eklerken bu bir gün bile düşünmez acaba şu arkadaşım ne yapıyor diye. ya da arayıp hal hatır sormaz.. kimileri diyebilir ki vefasızlık bu..

sevgilisinden ayrılırken dönüp bakmaz bile.. ayrıldıktan sonra eve gider pc de oyun oynar..

yeni girdiği ortamda bir anda sevilir,sayılır arkadaş bulur ama hiç birini bir gün aramaz hadi dışarı çıkalım gezelim diye. canı isterse dışarı çıkar gezer.

sadece küçük çocuklara şefkatle yaklaşır,gözleri dolar,sever yavrucakları.. böyle yavrucak yapmak için de bir sevgiliye ve müstakbel bir eşe ihtiyaç vardır. sevgili bilse böyle duygusuz bir insanla beraber olduğunu kahrolur.. ama onun kahrolması da pek enterse etmez duygusuz insanı.. bu olmadıysa tazesine bakarız der g.tünü döner yatar..

ayrıca

kaç gündür hastayım bak bi arayan oldu mu görüyon de mi ? diyen insana hayretle bakar..anlamlandıramaz.. zira kendisi hastayken bir kişi bile armasa umrunda olmaz.

maça gidiyosunuz bana niye haber vermiyorsunuz diyen kişiye de aynı hayretle bakar..

ne hayırsızsın ne zamandır aramadın sormadın? diyen insana şaşırır ama bir şey diyemez.