bugün

survivor all star

Anıl ın durumu netleşince tekrar izlemeye başladığım program ancak artık ciddi ciddi hiç izlememeyi düşünmeye başladım, nedeni ise,
Öncelikle acun beyin bu yarışmanın bu derece popüler olmasında ve her dönem önemli isimleri ekranlarda görmemizi sağlaması nedeniyle teşekkürü kesinlikle hak ettiğini belirteyim ancak, bence yaptığı çok büyük bir hata var oda yarışmaları her sene biraz daha yapaylaştırması. Örnek olarak survivor kızlar erkeklerde merve oflaz ın doğum gününde adada yalnız bırakan erkekleri tek tek elenmesine neden olacak oyunları seçmesi, veya kendi programlarında daha önceden yer alan isimlerin sürekli kazanması, 9-9 lar, sms gibi survivor tarihi adına utanç olan uygulamalar vs vs.
umuyorum acun bey daha fazla izlenme adına bu yapay tat da ısrarcı olmayı bırakır ve survivor ruhuna uygun adımlar atmaya başlar.

benim beklentim,
oyun programının dönemlik olarak açıklanması. (Yıllık)
Sms in kaldırılması ve adadan gidecek kişiye kalmak adına düello tarzı bir şans sunulması.
Oyunculara takım değiştirme şansı verilmesi. (Belli sayıda ve belli kurallar çerçevesinde)
ceza oyunu (bu oyunu kaybeden takım diğer ödül oyunlarını kazansa bile ödülü diğer takımla bölüşecek)
© copyright 2005 - 2026