bugün
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez19
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- manifest grubu vs tarkan16
- çorumda konser için müzik grubu öner6
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak9
- sözlük kızlarının kekleri13
- ona bir şey söyle8
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir4
- korkusuz korkak3
- yeni parti50
- bik bik'in mutfağına konuk olmak12
- galataport3
- sevgili4
- huzur5
- kıyafet alışverişi6
- habire1222
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- bana onu sormayin4
- korkusuz korkak filmindeki gaddar kerim2
- hikayeyi devam ettir54
- yine çok fena burnum kanadı3
- kadınların kültürel muhabbetlere girmemesi5
- parcalandim toparlanamiyorum3
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti6
- gebze fm5
- 4 mevsim lastiği kullanan erkek2
- the odyssey3
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- manyak olmaya karar verdim6
- en iyi web tarayıcısı3
- çekirge istilası3
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması6
- nickten isim tahmini yapmak72
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- taliban vs ışid3
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- kedilerin artık fare yakalamaması6
- whopper2
- camlar açık çıplak yatmak5
- oooo manifest2
- sinem dedetaş6
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi3
- kemal kılıçdaroğlu16
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü3
- sözlük erkeklerinin kekleri2
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri3
- memeli kuvvetler2
bir günde 8 bölüm izleyerek, sayesinde beynimi yaktığım güzel dizi. öncelikle the flash i batman çakması arrow la karşılaştırmak hiç akıllıca değil.
--spoiler--
the flash dünyası tek kelime ile harika, insanın o dünyaya dahil olası geliyor. harrison wells yani gerçek kimliği ile Eobard Thawne a hasta oldum, adam ne kadar sabırlı ve kurnaz. aynı zamanda çok zeki ama bir yandan da baya aptal, etrafında cisco gibi dahiler var ve o bunu hesab etmeliydi. 19 bölümünde barry ve tayfası reverse flash ın küçük sırlı odasını buldu. her şeyi bir kenara bırakıyorum, şu eddie Thawne kim çıkacak diye meraktan ölüyorum. bir sürü teoriler var, soyisim benzerliği ile reverse flash la bağlantılı olabilir. eobard ın oğlu bile olabilir, düşün düşün teori üret, bir yerden sonra beyin yanıyor tabi. beni daha önce bu kadar heyecanlandıran bir dizi olmamıştı, dc comicsin en çok dikkatimi çeken karakteri flash dir.
iris bu dizinin tek eksisi, kız kezbanlığın zirvesinde her zaman. esas oğlanın aşık olduğu gelecekteki karısı bu gerzek olmamalı ama ne yapacaksın, gönül işte aka da konuyor boka da. her bölümde eddie iris i götürüyor, yazık barry de ciğercinin önünde kedi gibi patilerini yalıyor. oysa kahraman adamsın, elini sallasan ellisi. dizideki olay kurgusu, fizik kanunları, bilimsel olaylar aşmış durumda. adamlar iki saniye içinde inanılmaz verilere ulaşıp her yeri kontrol altına alıyor. azıcık anlamaya çalışsak dudağımız uçuklar, o kadar hızlı ve kolay geliyor ki ölümsüzlüğün sırrını bulmuşlar gibi. dr harrison wells o kadar inandırıcı ve hızlı konuşuyor ki, her şeyin mümkün olduğuna inanıyor insan, bi de adam çok motive edici, öyle bir gaz veriyor ki durduk yere ben bile tribe giriyorum.
18 bölüm çok şahaneydi, mark hamill in bir tek cümlesi bölüme damgasını vurdu. ses tonu bakışları, "i am your father" deyişi. allahm o an bir titreme geldi resmen, darth vader i duyar gibi oldum.
--spoiler--
20 bölümü heyecanla merakla bekliyorum görsel
--spoiler--
the flash dünyası tek kelime ile harika, insanın o dünyaya dahil olası geliyor. harrison wells yani gerçek kimliği ile Eobard Thawne a hasta oldum, adam ne kadar sabırlı ve kurnaz. aynı zamanda çok zeki ama bir yandan da baya aptal, etrafında cisco gibi dahiler var ve o bunu hesab etmeliydi. 19 bölümünde barry ve tayfası reverse flash ın küçük sırlı odasını buldu. her şeyi bir kenara bırakıyorum, şu eddie Thawne kim çıkacak diye meraktan ölüyorum. bir sürü teoriler var, soyisim benzerliği ile reverse flash la bağlantılı olabilir. eobard ın oğlu bile olabilir, düşün düşün teori üret, bir yerden sonra beyin yanıyor tabi. beni daha önce bu kadar heyecanlandıran bir dizi olmamıştı, dc comicsin en çok dikkatimi çeken karakteri flash dir.
iris bu dizinin tek eksisi, kız kezbanlığın zirvesinde her zaman. esas oğlanın aşık olduğu gelecekteki karısı bu gerzek olmamalı ama ne yapacaksın, gönül işte aka da konuyor boka da. her bölümde eddie iris i götürüyor, yazık barry de ciğercinin önünde kedi gibi patilerini yalıyor. oysa kahraman adamsın, elini sallasan ellisi. dizideki olay kurgusu, fizik kanunları, bilimsel olaylar aşmış durumda. adamlar iki saniye içinde inanılmaz verilere ulaşıp her yeri kontrol altına alıyor. azıcık anlamaya çalışsak dudağımız uçuklar, o kadar hızlı ve kolay geliyor ki ölümsüzlüğün sırrını bulmuşlar gibi. dr harrison wells o kadar inandırıcı ve hızlı konuşuyor ki, her şeyin mümkün olduğuna inanıyor insan, bi de adam çok motive edici, öyle bir gaz veriyor ki durduk yere ben bile tribe giriyorum.
18 bölüm çok şahaneydi, mark hamill in bir tek cümlesi bölüme damgasını vurdu. ses tonu bakışları, "i am your father" deyişi. allahm o an bir titreme geldi resmen, darth vader i duyar gibi oldum.
--spoiler--
20 bölümü heyecanla merakla bekliyorum görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar