bugün

beşiktaş

hakkında taraftarından çok başkalarının yorum yaptığı kulüp. tabii bu yorumlar ekseri olumsuz manada. çoğu da ağır hakaret, küfür vs içeren.
en büyük argüman da beşiktaş'ın büyük takım olmadığı. bazıları güya insaf ederek, aslında daha çok aşağılamak için buçuk büyük diyorlar. birisi sigma olumuc'tan ( adını yanlış bile yazmış olabilirim, o denli isimsiz bir kulüp) 7 yemişken, diğeri kendi sahasında real'den daha dün 6 tane sindirmişken ( 6 rakamını sever keratalar ) hala döne döne 8 'lik liverpool maçını anlatırlar.
doğrudur beşiktaş'ın şampiyonluk sayısı diğerlerinden azdır, taraftar olarak epey azınlıktadır, birisi uefa ve süper kupa kazanmış, diğeri hiç değilse bir yarı final oynamışken beşiktaş'ın kayda değer avrupa başarısı yoktur.
üstelik beşiktaşlıların biz şöyle büyüğüz, size çakarız, havada karada basarız gibi iddiaları yokken, aga biz sevinmek için sevmedik gibi bir sloganla adeta peşin kabullenmişliğin içinde iken bu renkli kardeşlerin gelip gelip beşiktaş'a sarmalarının nedeni üzerinde çok düşündüm.
tarafsızlıkla düşündüm inanın. makul bir neden bulamadım. sonuç itibarı ile vardığım nokta şudur.
a) bunlar zayıf ve güçsüz olana vurmaktan haz duyuyorlar ki bu büyük şerefsizliğe delalet eder,
b) beşiktaş bunlara öyle bir koydu ve daha da büyük koyacağından o kadar tırsıyorlar ki canlarının acısı ve götlerinin korkusuyla feveran ediyorlar.
olay budur.
© copyright 2005 - 2026