bugün

beşiktaş

şampiyonluk yarışından falan kopmamıştır. bir galatasaraylı olarak kendilerine ezelden sempatim vardır ancak taraftarları bir garip. ulan liderle aranda 3 puan var be 3. 30 değil amk 3. 8 tane maç var önünüzde. 24 puan. bu ne güvensizlik, bu ne inançsızlık.

ne olursa olsun beşiktaş son zamanlarda saygı duyulacak işler yapıyor. kadro gençleştirildi, liverpool gibi köklü bir ekip elendi, şampiyonluk yarışından kopulmadı ve tüm bunlar olurken yeni stadını inşa ediyor ve orda burda maç yapıyor. beşiktaş sezonu kaçıncı kapatırsa kapatsın kesinlikle bu sezonun kazananları arasındadır. taraftarına da tavsiyem takımlarına inanmayı kesmesinler. genç bir ekipleri var ve birkaç sene birlikte oynadıktan sonra gerçekten çok etkili bir güç haline gelip, ligi domine etme ve avrupada istikrarlı başarı yakalama şansları yüksek.

ayrıca en büyük hataları yabancı sınırı kalkarken pektemek'le gayet yüksek bir maaşla sözleşme yenilemeleri oldu. ben şahsen bu bjk'den seneye potansiyelli genç yabancıları almasını beklerdim. yine pektemek'e razı olacaklar. demek ki türkiye'de vizyon bu kadar.
© copyright 2005 - 2026