bugün

4 nisan 2015 fenerbahçe otobüsüne silahlı saldırı

öncelikle bir trabzonlu ve trabzonsporlu olarak üzüldüğüm durumdur.ben de istemezdim böyle bir olayın olmasını;ne fenerbahçeye karşı,nede başka bir takıma karşı bunu samimiyetimle söylüyorum.gelicek olursak;

#bir iki tane suçlu adam için komle trabzon halkını ve trabzonsporu suçlayanların ve bunun da daha ilerisine giderek bizlere düşman kesilenlerin,değerlerimize küfredenlerin ve daha sayısız role bürünmüşlerin aklını başına almasını diliyorum.

#devam edicek olursak;bu gibi saldırıları gerçekleştirenlerin gereği neyse yapılmasını istiyorum,yoksa bu mevzuların daha da uzayacağını akletmek pek de zor olmasa gerek.

#bunlara binayen ülkemizdeki taraftarlık ruhunun artık bir holiganlığa dönüştüğünü belirtmek istiyor ve bir örneğini gözler önüne sermek istiyorum;

sarı mavi yeşil-meşil farketmez,
Yürüyoruz aynı yolda biz,
Futbol şiddettir!
Futbol holiganlıktır!
Futbol adam bıçaklamaktır...

https://www.youtube.com/watch?v=jqboUqEm0vI

bu sözleri söyleyenler fenerbahçe taraftarları.ben bu videoyu izleyerek diyebilirmiyim acep;

tüm fenarbahçelileri gürcistana verelim;ya da sözlükte birkaç densizin trabzonuma ve trabzonsporuma yaptıkları gibi bende mi fenerbahçeye küfürler yağdırayım;ya da onların ıq'larını ölçeyim vs. bu liste daha da uzar.

son olarak tekrar beyan edeyim;bu olayları tüm trabzon halkına ve tüm trabzonspor taraftarlarına nakşetmeye çalışmayın.

ayrıca;yazdıklarınıza dikkat edin;aklınızı başına alın,klavye delikanlılığına gerek yok;sabrımızı taşırtmayın;bizim de ağzımızı bozmayın vesselam...
© copyright 2005 - 2026