bugün

22 mart 2015 fenerbahçe beşiktaş maçı

Bugün Türkiye'de futbolun ne kadar kirlendiğini bir kez daha görmüş olduk. Beni tanıyanlar bilir, kendi takımımı en önde ben eleştiririm. Bu kadar kural ihlali yapıp üstüne bir de yenmiş olsaydık, kesinlikle sevinemezdim. Yani kimse bana haticeye değil neticeye bak laflarıyla gelmesin. Bunun adına galibiyet diyip, buna sevinen Fenerliler kendi karakterini ve vicdanını sorgulasın.
Bakınız maçta olanlara; Emenike gol kaçırdığı için Fenerli taraftarlar kendisine küfür ediyor baskı yapıyor, Emenike gururuna yediremiyor duygusal bir reaksiyon gösteriyor. Sahayı terketmeye kalkıyor (sahayı izinsiz terketmek Sarı kart), çıkmaya çalışırken formasını çıkartıyor (gol sevincinde bile forma çıkartana kart gösterilir, yani bu da Sarı kart), Emenike ikna ediliyor geri dönüyor ( izinsiz sahaya girmek Sarı kart yani 2.sarı karttan kırmızıyı alıp atılması lazım), bu esnada bizim teknik direktörümüz Bilic, hakeme itiraz ediyor hani kart diye, sonra o insan müsveddesi Emre Belözoğlu, Bilic'in üstüne yürüyüp ana avrat küfrediyor (hem ingilizce hem türkçe fuck offlar, o.ç ler, aq lar havada uçuşuyor, ve yan hakemin dibinde yapıyor bunları, bütün kameralar çekiyor e doğal olan Kırmızı kart) Aaaa o da ne uyarı bile almıyor!
Maç içinde yapılan faullere bakıyoruz, Emre Belözoğlu denilen mahluk Velinin kaval kemiğine bilerek sert bir müdahele yapıyor, Tolgaya kafa göz dalıyor sözde hava topuna çıkacak. Aaaaa yine kart yok! Veliyle girdiği başka bir mücadelede kendini yere atıyor, hakem Fenere serbest vuruş veriyor, Veli de Emreyi rolünü iyi yaptığı için alkışlıyor. Aaaa o da ne Veli'ye sarı kart! Top Fenerden taca çıkıyor, Emre denen yaratık buna bile itiraz ediyor. Top Beşiktaştayken Hakem müsveddesi pozisyonlara hep uzak, nerdeyse arkasını dönüyor bize yapılanları görmüyor. Fenerliler elle topa müdahele ediyor ama yine de düdük yok! Bunlar en aleni örnekler.
Biz çok net gol pozisyonları kaçırdık, Özellikle Demba Ba ve Olcay ahmaklık ettiler. Onlar da suçlu evet. Bakın kendi takımımı eleştiriyorum. Böyle rezalet oynayan bir takın karşısında korkak davrandılar. En büyük hatamız bu. Fener havadan gol attı sonuç bu ama ben sonuçla ilgilenmeyecek kadar objektif bakıyorum şu anda. Galip olan bizim taraf olsaydı da konuşacaklarım gene bunlar olurdu. Velhasıl kelam; Emre gibi bir futbolcu iyi ki benim takımımda değil. Olsaydı çok utanırdım! Hakemin ve Fenerli 2-3 futbolcunun manipulesine rağmen sakinliğini koruyan takımıma teşekkür ediyorum. Emre'nin bu ülkede futbol oynamadığı günleri görmeden ölmek istemiyorum. Herşeye rağmen biz şampiyon olacağız. Siz rahat olun. içinize siniyorsa da çılgınlar gibi kutlayın bu skimsonik galibiyetinizi...
güncel Önemli Başlıklar