bugün
- togg'a lpg taktırmak7
- sözlükte erkekleri istemiyoruz13
- beyazsemsiyeliyabanci47
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak7
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır6
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği6
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi6
- akp'li kayseri belediyesi'nin villa parseli satışı3
- günaydın şarkısı3
- kızının düğününde oynayan baba6
- sydney sweeney'in memeleri4
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar6
- yorgun mermi26
- a milli futbol takımı'nın arizona'ya gelmesi2
- aziz yıldırım13
- anne hathaway2
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- d'i s c o film2
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler3
- bugün mükemmel bir gün olacak2
- gammazlama yapmamak13
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- 7 haziran 2026 türkiye venezuela maçı2
- haysenin1212
- gina carano13
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- satranç haram yasaklansın7
- aşık olmak9
- bu köyden olsam ne olacak8
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- heyt bea3
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- yapay zeka moderatörü15
- anın görüntüsü22
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- en gey özelliğiniz15
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- taylor sands3
- sözlükteki deliler3
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- katatespizartmasi15
- diamond bosphoruss denen yazar7
- 8 haziran 20262
- uysaljakoben31
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- çağrı isimli yazar4
- sözlükteki vatan hainleri4
aventür janrının ortalama üstü örneği.
---spoiler---
konu:
john wick efendi alemin kralı bir suikast makinesidir. öcü değildir, öcüyü öldürttüğünüz adamdır. âşık olur, evlenir, karısı hastalanır, karısı ölür, ölmüş karısından kargoyla bir köpek gönderilir. notta "ona ikimiz için de iyi bak" der. babasının parası ve gücü yüzünden başı dönmüş dallamanın biri, arabasını çalmak için kim olduğunu bilmeden, john'ın evini basar. köpeği öldürür. arabayı alır. john'ı gâfil avladığı için bir güzel pataklar. mal oğlanın babası jack'i arar özür dilemek için ama nâfile. oğlunu kurtarmak için john'ı öldürmesi gerektiğini bildiğinden evine koca bir tim yollar. hepsi ölür. john oğlanın peşine düşer. karşısına çıkan herkesi** öldürür.
---spoiler---
evet, ölümüne klişe barındıran bir film. evet, ben tek siz hepiniz tarzı film. yani dalga geçtiğiniz kara murat, malkoçoğlu ya da tarkan filmlerinden hiç farkı yok. olayı nedir?
1- keanu reeves!
2- yönetmen
3- keanu reeves!
4- soundtrack
5- keanu reeves!
not: izlerken jack reacher geldi aklıma. çok alâkasız görünen ama çok benzer iki film. bunu düşünen tek kişi olmadığımı da canks sayesinde anladım. eksik olmasın.
not-2: aslında daha çok knight and day'e benziyor.
---spoiler---
konu:
john wick efendi alemin kralı bir suikast makinesidir. öcü değildir, öcüyü öldürttüğünüz adamdır. âşık olur, evlenir, karısı hastalanır, karısı ölür, ölmüş karısından kargoyla bir köpek gönderilir. notta "ona ikimiz için de iyi bak" der. babasının parası ve gücü yüzünden başı dönmüş dallamanın biri, arabasını çalmak için kim olduğunu bilmeden, john'ın evini basar. köpeği öldürür. arabayı alır. john'ı gâfil avladığı için bir güzel pataklar. mal oğlanın babası jack'i arar özür dilemek için ama nâfile. oğlunu kurtarmak için john'ı öldürmesi gerektiğini bildiğinden evine koca bir tim yollar. hepsi ölür. john oğlanın peşine düşer. karşısına çıkan herkesi** öldürür.
---spoiler---
evet, ölümüne klişe barındıran bir film. evet, ben tek siz hepiniz tarzı film. yani dalga geçtiğiniz kara murat, malkoçoğlu ya da tarkan filmlerinden hiç farkı yok. olayı nedir?
1- keanu reeves!
2- yönetmen
3- keanu reeves!
4- soundtrack
5- keanu reeves!
not: izlerken jack reacher geldi aklıma. çok alâkasız görünen ama çok benzer iki film. bunu düşünen tek kişi olmadığımı da canks sayesinde anladım. eksik olmasın.
not-2: aslında daha çok knight and day'e benziyor.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar