bugün
- tantuni15
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı15
- kışın eve kapanıp novella yazmak4
- soslu adana kebap14
- sarapci koala23
- en zor zamanlarını tek başına atlatan insan4
- işkembe çorbası5
- sovyetler olmasaydı haftada 7 gün çalışırdınız2
- pkk'nın silah bırakmasını takip edecek kurul31
- rasim ozan kütahyalı vs adnan aybaba2
- pkk kürt ağa ve kürt feodallere ne yapmış26
- türk kızı memesi2
- rasim ozan kütahyalı5
- bu toplumda normal olmanın anlamı2
- yalnızlık rahatlıktır7
- altı üstü istanbul dizisi2
- bir çatı katına kapanıp tüm gün yazmak3
- kürt düşmanı2
- erzurumspor3
- 24 ağustos 2026 kocaelispor amedspor maçı3
- akp ve mhplilerin pkklı sevdası3
- recep tayyip erdoğan17
- mevlid kandili10
- arda ilaldı2
- jitem terör örgütü2
- piyasadaki en iyi çay4
- kürt halkı ve türkiyeli halkları2
- aziz ihsan aktaş davası2
- persac6
- menzil'e büyük operasyon3
- beyaz götlü yabancılara tapmak suriyelilere sövmek7
- evlenmek yerine karıya gitmek6
- izmir bok kokuyor deyince seri eksilenmek22
- togg13
- aşk3
- ciğerci apo5
- 24 ağustos 2026 türkiye macaristan voleybol maçı3
- ne kadar dikkatlisin7
- atatürkün kurduğu düzeni devirmek3
- şeyhlerin vatana millete faydası3
- hiç bir bayanla seksting yaptınız mı7
- palamut6
- her gün ne yapıyorsunuz9
- linkedin4
- hayvan gibi gözleme yemek5
- 0 0 72
- togg gören sikik çapulcu6
- ekşi sözlük rahmani değil şeytani bir yer2
- emret komutanım2
- islam barış dinidir22
kullanayım lan, eğelenceli bir macera olur diyip denemeye kalktığım ancak insanlara güven olmadığı için kullanmayacağım uygulama. nedeni; ta 18 şubatta adamla konuşmaya başladım. 6 mart günü*akşam 5'te çorum'dan yola çıkıp aydın'a gidecek bir rota düzenlemiş. şansa bak ki ben de tam o gün amasya'dan izmir'e gidicem. dedim tamam, amasya'dan otobüse binerim, 1 saat 1 buçuk saat çorum. sabah 4 gibi aydın'da olurmuşuz, orada da izmir yaklaşık 1 saat. dediğim gibi 18 şubat'ta konuşmaya başladık. en son 19 şubatta mesaj attı, ben o aralar yoğun olunca 22 şubat'ta cevaplamışım, attığım mesajda bir de soru da sormuşum. yau, ses soluk çıkmıyor dedim ve yolculuğun günün, öğlen aradım. dedim "programda bi değişiklik var mı?", adam bana "benim gidiş 23 mart'a kaldı, ben sistemden güncelledim" dedi. şimdi adam haklı, güncellemiş. ama bi haber ver be, bi mesaj at. birisiyle anlaşmışsın, birisine tamam demişsin. söz vermişin lan. hayır, sistemde yolculuk için boş koltuk sayısını bir düşürmüşsün, bir mesaj atıp bilgilendirsene. hadi sen yapmıyorsun, bunu düşünemiyorsun diyelim; sistemin bence bu tarz şeyleri düşünüp bana bir bildirim gönderip bilgilendirmesi gerekmez miydi? nasıl sahibinden.com favoriye attığın ilanların fiyatları düşünce mail atıyorsa burada da öyle bir bilgilendirme olması gerekmez mi? allahtan insanlara güvenim sıfırın altında olunca çorum gidişimi ayarlamamıştım ve bir kere daha insanlık beni şaşırtmadı. ben de paşa paşa otobüs bileti aldım. haftasonunu ankara'da geçirecek birisi buldum da amasya-ankara ve dönüşte ankara-amasya arasını arabayla gidip gelicem. yoksa amasya izmir arası otobüste 15 saat, hiç bitmez o yol.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar