bugün

haberself

şöyle bir liste yayınlanmış site: http://www.haberself.com/h/10517/

ilk gördüğümden beri ara ara açıp "allah belanızı versin, yanın cehennemde" diyorum. sitenin ulu'ya ait olduğunu geçenlerde fark ettim. allah belanızı versin ya.

güreş izlediğim için senelerdir dalga geçer çevrem benimle, zerre de umurumda değil. bunların geneline biz de gülüyoruz zaten. ama şu listenin dokuz numarası var ya işte o umurumda. o çocuğun adı connor. kanser hastasıydı o çocuk. çok az ömrü vardı ve bir güreş tutkunuydu. bütün wwe seferber oldu onun için. wrestlemania (dünyanın en büyük güreş organizasyonu) zamanı hem de. wrestlemania öncesi arka alandaydı, hayranı olduğu isimlerle konuştu. wrestlemania'yı ringe en yakın yerde izledi. üstelik gecenin ana maçını kazanıp şampiyon olan daniel bryan direkt onun yanına gitti "bu gece sen yanımda olduğun için kazandım, teşekkür ederim" dedi. o listeyi yapan gerizekalının çok güldüğü o gif de o haftasonu içindeydi.

kanser hastası, son günlerini yaşayan ufacık bir çocuk. onun mutlu olacağı son günüyle dalga geçiyorsunuz. allah bin kere belanızı versin ya.