bugün
- yörük kızı15
- kız düşürmenin kısa yolu15
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- mercimek çorbası içen kadın14
- uyudunuz mu4
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- sarımsak yiyen kız5
- pankek mi pişi mi10
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması7
- uludağ sözlük size ne kattı24
- arkadaşlar bi bakar mısınız4
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- bir insanın yüzüne söyleyemeyeceğin şeyler4
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi4
- sözlüğün en masum yazarları16
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar2
- bir kadını taşımanın zorluğu9
- hamarat kadın5
- pizza6
- karnı doydukça yemeğe kusur bulan insan5
- s'i l v'e r m'i s t26
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- taşaklı erkek4
- dinlenme tesisi soğuğu5
- fusya semsiyeli yabanci26
- pandela 38
- türkiye13
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- ben bu yazıyı seri eksicime yazdım2
- sarapci koala43
- artı oy yalakalığı5
- arkadaşlar larissa kim12
- ice latte içince aklıma sen geliyorsun diyen kadın4
- arkadaşlar acıktık mı sanki5
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- güzel kızların erkenden uyuması4
- içinden korkusu alınmış bir insan olmak7
- yemeğe bulyon koyan insan6
- trump'ın new america desteği2
- insanlarla göz teması kuramamak3
- soslu adana kebap5
- ayağımın ağrıması2
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- hoşçakal uludağ sözlük7
- nervio21
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- erdoğan'ın atamaları resmi gazete de2
- anadolu güzellemesi yapan tipler3
şimdi efenim, bu uygulama foursquare denen nanenin devamı mıymış, aynısının laciverdi miymiş; öyle bir uygulama. işte bir yerlere gidiyorsun, cafe ya da restaurant neyse, orada olduğunu, ne yaptığını(!), ne yediğini içtiğini beyan ediyorsun. hadi, öyle oldum olası gösteriş meraklısı bir herif değilim, ama foursquare bazen, mekanların yorumları, daha önceden ne yenilir, ne içilir diye bakılabilmesi açısından bazen yararlı olabiliyor. bende de, var bu program, kırk yılda bir kullandığım oluyor, da böyle bir programı kullanıpta, bulunduğu mekandaki hatunları oradan görüp, herhangi birisine arkadaşlık isteği gönderebildiğini daha yeni öğrendim. tevekkeli, cafe kurdu kardeşlerimizin akıllı(!) telefonlarının baş tacı olmasının sebeplerinden birisi de buymuş. ne güzelmiş canım, güle güle kullansınlar. abazanlığın boyutları için programın geliştiricisine saygı(!)larımı iletiyorum.
bir de, tabii ki her gittiği yeri bildirmek zorunda hissedenler var, o da olayın apayrı boyutu. zıçtığı tuvalete kadar bildirmezse ölecek hastalığına tutulmuş kardeşlerimiz, hanım ablalarımız, abilerimiz var lan! öyle yaşları küçükte değil, koca koca herifler. adam, arabayla gittiği karayolunu paylaşıyor. ne şirinsiniz bir bilseniz!
cem yılmaz'ın güzel bir giydirmesi var zaten bu konuda,
https://www.youtube.com/watch?v=BHyqhWkbnfo
bir de, tabii ki her gittiği yeri bildirmek zorunda hissedenler var, o da olayın apayrı boyutu. zıçtığı tuvalete kadar bildirmezse ölecek hastalığına tutulmuş kardeşlerimiz, hanım ablalarımız, abilerimiz var lan! öyle yaşları küçükte değil, koca koca herifler. adam, arabayla gittiği karayolunu paylaşıyor. ne şirinsiniz bir bilseniz!
cem yılmaz'ın güzel bir giydirmesi var zaten bu konuda,
https://www.youtube.com/watch?v=BHyqhWkbnfo
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar