bugün
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz9
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- kitap yerine pdf okumak5
- recep ivedik'teki gay kamyoncu5
- ağlamak erkeğe yakışır mı6
- en güzel sevişme13
- nervio'ya gizli gizli aşık olan yazarlar4
- sigmund freud vs carl gustav jung6
- önce akp'yi seçimle indirelim sonra tartışırız4
- sözlükten kimseyle sevişmemiş yazarlar3
- akciğerden gelen cikleme sesleri7
- bir kilo patatesin 50 lira olması13
- yemeğin yarısını yiyen kızlar5
- geceleri ne yapılır6
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- twitter'ın x'in amınakoymuş olması3
- boyumun kaç cm olduğunu itiraf ediyorum4
- yeni parti34
- alparslan türkeş sonrası mhp2
- iştahın kapanması2
- enayimiknatisii9
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- meral akşener2
- ibne miyim acaba diye sorgulamak7
- kemal sunal izleyeceğime aynada götüme bakarım3
- sözlükte dizi film konuşacak kimse olmaması3
- açlık2
- namazında niyazında erkek10
- güne bir şarkı bırak11
- bu koyden olsam ne olacak18
- nervio35
- günlerin kısalmaya başlaması2
- vermio11
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar14
- eye of tiger dinlerken saçı başı yırtmak3
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- tai lung9
- heybeliada ruhban okulu2
- aylık 5 bin tl iyi para mıdır sorunsalı6
- true çaylak olsun kampanyası9
- mezemorta hüseyin paşa2
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse9
- ortalık çok karıştı ben yeni partiye vereceğim2
- dm de hadi biraz yaramazlık yapalım diyen kız3
- yaşça büyük kadın küçük erkek ilişkisi sorunsalı2
- sinsice kavga izleyen yazarlar9
- true'yi yedirmeyiz7
- fuhuş yapmayan içki içmeyen kumar oynamayan insan4
- düşün ki o bunu okuyor8
performans, güvenlik,gizlilik ve sistemi açısından ios'un ağlata ağlata alacağı versustur.
Android her daim ios'dan daha kullanışlı daha ucuz beklentileri karşılama yönünde daha aktif bir sistemdir. buna bir diyeceğim yok. ama performans ve kalite açısından ios'un eline su dökemez. android işletim sistemi piyasadaki en kral telefonu dahi ilk 3 aydan sonra kasar, yavaşlatır, zaman zaman dondurur. Deli eder insanı. Sistemin altyapısındaki çatlaklar maksimum bir yıliçinde telefonu çökertir. Androidde ilk 1 yıl rüya gibidir ama sonrası zulüm.
Diğer bir yandan android telefonlar bünyesine virüs almaya çok daha yatkındır. "androidde çok daha fazla uygulama var beklentilere daha iyi cevap veriyor" diyenlere sözüm şu olacak. Android uygulamalara verilen izinleri kontrol etmez. Demek istediğim şey android'de olup ios'ta olmayan uygulamalar zaten içinde cihaz için tehdit unsuru bulunduran uygulamalardır ki ios bu yüzden bu uygulamaları reddetmiştir. Bu uygulamalar telefona zarar verir. indirilen tek bir uygulama cihazı tamamen bozabilir. işte ios'un androide tur bindirdiği bir nokta da burası benim için. ios kendine has işletim sistemi dışına çıkan , tehdit barındıran uygulamaları bünyesine kabul etmediği için telefonun virüs kapma olasılığı neredeyse yarı yarıya düşüyor. iphone sen onu değiştirip bir üst modele geçmeye karar verene kadar kutudan ilk çıkardığın zamanki performansıyla çalışmaya devam ediyor. Yani androidi bu açıdan savunmanın çok saçma olduğunu düşünüyorum. Ben hiç 2 yıl boyunca hık demeden aynı performansta çalışan android telefon görmedim. Bunu telefonların ikinciel fiyatlarından dahi anlayabiliriz.
Demem o ki android fonksiyonel görünür ama ilk 5-6 aydan sonra canınızdan bezdirir. ios daha az fonksiyon içerir ama kutudan ilk çıktığı zamanki kalitesinden ödün vermez.
Android her daim ios'dan daha kullanışlı daha ucuz beklentileri karşılama yönünde daha aktif bir sistemdir. buna bir diyeceğim yok. ama performans ve kalite açısından ios'un eline su dökemez. android işletim sistemi piyasadaki en kral telefonu dahi ilk 3 aydan sonra kasar, yavaşlatır, zaman zaman dondurur. Deli eder insanı. Sistemin altyapısındaki çatlaklar maksimum bir yıliçinde telefonu çökertir. Androidde ilk 1 yıl rüya gibidir ama sonrası zulüm.
Diğer bir yandan android telefonlar bünyesine virüs almaya çok daha yatkındır. "androidde çok daha fazla uygulama var beklentilere daha iyi cevap veriyor" diyenlere sözüm şu olacak. Android uygulamalara verilen izinleri kontrol etmez. Demek istediğim şey android'de olup ios'ta olmayan uygulamalar zaten içinde cihaz için tehdit unsuru bulunduran uygulamalardır ki ios bu yüzden bu uygulamaları reddetmiştir. Bu uygulamalar telefona zarar verir. indirilen tek bir uygulama cihazı tamamen bozabilir. işte ios'un androide tur bindirdiği bir nokta da burası benim için. ios kendine has işletim sistemi dışına çıkan , tehdit barındıran uygulamaları bünyesine kabul etmediği için telefonun virüs kapma olasılığı neredeyse yarı yarıya düşüyor. iphone sen onu değiştirip bir üst modele geçmeye karar verene kadar kutudan ilk çıkardığın zamanki performansıyla çalışmaya devam ediyor. Yani androidi bu açıdan savunmanın çok saçma olduğunu düşünüyorum. Ben hiç 2 yıl boyunca hık demeden aynı performansta çalışan android telefon görmedim. Bunu telefonların ikinciel fiyatlarından dahi anlayabiliriz.
Demem o ki android fonksiyonel görünür ama ilk 5-6 aydan sonra canınızdan bezdirir. ios daha az fonksiyon içerir ama kutudan ilk çıktığı zamanki kalitesinden ödün vermez.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar