bugün
- gocu30
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları16
- bana onu sormayin nickli feyk zengini5
- ermeni rum soykırımını inkar etmek11
- true'nin moderasyon tarafından kollanması4
- askerde nefret edilen şeyler5
- uludağ sözlük kostüm partisi5
- günün sözü11
- dünya41
- 26 eylül 2026 slovenya iskoçya maçı5
- sarapci koala hatayi11
- kalbinde sevgiye yer olmayan insan5
- allah bize salat etti8
- gocu yalnız değildir2
- israil14
- sözlüğün en güzel kadını26
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği11
- bir yazarın silik olması için ne yapması lazım2
- akademisyenlik vs belediye memurluğu2
- babası fakir olup evlenirken altın isteyen kezban7
- iç sıkıntısı ve mide bulantısı2
- en kötü chp başkanı5
- çorapsız ayakkabı giymek3
- mossad ajanı dinciler5
- antipanik2
- ona bir şey söyle3
- 26 eylül 2026 slovakya moldova maçı2
- s'i l v'e r m'i s t8
- ilticanın terk edilmesi5
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı35
- günün iddaa kuponu2
- kemal kılıçdaroğlu'nun bop taki rolü3
- bop eşbaşkanları tam sıralı liste3
- iron man ateist bir kafirdir3
- flörtü bir üst seviyeye taşıyan detaylar4
- panto2
- amerika birleşik devletleri29
- fatma betül sayan kaya2
- fc basel2
- kova burcunun bağımlılık yapıyor olması5
- cenaze evinde yemek dağıtmak5
- hangi klarnet calan sarapci koala 6 sın oyunu2
- hitler ve nazilere sempati beslemek2
- özgür özel mallığı3
- yaşam enerjisi veren şeyler2
- arda güler8
- pis hissettiren şeyler7
- avrupa6
- iremga4
- ecevit denince akla gelen şeyler29
yersiz kıskançlıktır. ekşisözlük'te para kaygısı içerik kaygısının önüne geçmiştir.
eskiden de özgür, demokratik bir ortam yoktu ekşisözlük'te. ama yönetim en azından tutarlıydı. şimdi ise hal hatır ile bir başlıkta bir kurum ve/veya sahibi ile ilgili tüm yorumları içeriğine bakmaksızın silebiliyorlar. bazen de tepkileri görünce geri yüklüyorlar felan. trollere kol kanat geriyorlar. çünkü troller sayesinde yazarlar kışkırtılıp paylaşım sayısı arttırılıyor. böylelikle reklam gelirleri yükseliyor. 18-19 tane gg'si olan troller sözlükte barınabilirken aylardır sabit olmak üzere 5 gg'si 3000'den fazla entrysi olan benim gibi yazarlar bir açıklama yapmaksızın aniden uçurulabiliyor. bazi iktidar yanlısı provokatör aktroller 3 kere uçurulmasına rağmen hesapları geri diriltilebiliyor.
benim için önemli olan bilgi edinme ihtiyacımı gidermek. başlıklara yorum yapma hevesim körelmişti. 1 haftadır da entry girmiyordum. 2 gün önce bir tane entrymin imla hatasını düzelteyim dedim o esnada hesabım engellendi. o yüzden kıyaslamalara çok fazla takılmayın, kendinizi tek bir yerde konumlandırmayın.
eskiden de özgür, demokratik bir ortam yoktu ekşisözlük'te. ama yönetim en azından tutarlıydı. şimdi ise hal hatır ile bir başlıkta bir kurum ve/veya sahibi ile ilgili tüm yorumları içeriğine bakmaksızın silebiliyorlar. bazen de tepkileri görünce geri yüklüyorlar felan. trollere kol kanat geriyorlar. çünkü troller sayesinde yazarlar kışkırtılıp paylaşım sayısı arttırılıyor. böylelikle reklam gelirleri yükseliyor. 18-19 tane gg'si olan troller sözlükte barınabilirken aylardır sabit olmak üzere 5 gg'si 3000'den fazla entrysi olan benim gibi yazarlar bir açıklama yapmaksızın aniden uçurulabiliyor. bazi iktidar yanlısı provokatör aktroller 3 kere uçurulmasına rağmen hesapları geri diriltilebiliyor.
benim için önemli olan bilgi edinme ihtiyacımı gidermek. başlıklara yorum yapma hevesim körelmişti. 1 haftadır da entry girmiyordum. 2 gün önce bir tane entrymin imla hatasını düzelteyim dedim o esnada hesabım engellendi. o yüzden kıyaslamalara çok fazla takılmayın, kendinizi tek bir yerde konumlandırmayın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar