bugün
- migros'a sorulacak tek soru14
- velvet34
- arkadaşlar çok hastayım ya7
- bu saatte evde oturmak yerine işte olan insan4
- now tv neden gelmedi5
- mezeler eşliğinde rakı içip söyleşmek5
- burcu özberk3
- kliniğe gittim klinikten geldim6
- victor osimhen15
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi5
- tostumu yaptım5
- iş mi bulamadın karton topla3
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması6
- sadece sözlük kızları tarafından açık oylanmak4
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması11
- sözlük ne zaman bu kadar sıkıcı hale geldi4
- aleksey batrakov21
- ikinci entrynin başlık üzerindeki muazzam etkisi3
- fenerbahçe biraz sert biraz katı13
- kadınlardaki aşırı özgüvenin nedeni6
- livakovic'in barcelona transferi5
- gocu abi buraya yumruk havaya2
- koşer ürün alan müslüman2
- osuruktan şiirler58
- dincinin içinde yaşadığı hasta hayal dünyası4
- gazze de 186 yardım çalışanının öldürülmesi4
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı6
- devletin bireye müdahalesi2
- yılmaz güney izleyip ahmet kaya dinleyen tip14
- enayimiknatisi ile kavga etmek21
- adnan menderes'in yıktırdığı tarihi eserler3
- abdullah öcalan13
- genelev3
- yasakçı zihniyet15
- ekşi sözlük21
- bik bik kız kaçırdı9
- alparslan kuytul13
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- tarhana çorbası7
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız12
- babo dünyayı düzdün doymadın4
- şarapçı koala'nın ulusalcı nefreti8
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu12
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması10
- yılmaz güney filmleri6
- ismail kartal16
- yazarlara gelen son mesaj3
- avanosun nevşehirde olması5
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi10
- yıllık izin3
iç acıtan, yürek burkan, beyin kemiren; bütün bunları yaparken bünyeyi virüs gibi saran bir illet. ve bu illet öyle bir uyuşturucu etkisi gösterir ki; onunla mutlu olmayı öğrenirsin. o olmadığında köpek gibi özlersin. işte bu aşamaya geldiğinde tebrikler! nur topu gibi bir yalnızlığın oldu.
artık kendini dış dünyaya kapatmaya hazırsındır. tabiiki yine işine, okuluna gidersin. insanlara sahte gülücükler dağıtır ve siyaset, futbol muhabbeti yaparsın. yanından geçtiğin temizlikçiye kolay gelsin topraam dersin. o da senin ne kadar iyi kalpli ve düzgün bir adam olduğunu falan düşünür. yeğenini sevmeye gidersin, oyuncak çikolata falan alırsın. boynuna sarılır ve dayısının bir kahraman olduğunu düşünür.
akşam olduğunda yine yalnızlık virüsü koynuna girmiştir. ensenden sana seslenir: senin ilacın benim, başkalarıyla mutlu o-la-maz-sın...
kovmaya çalışırsın onu. küfürler edersin. sen benim hiç bişeyim değilsin diye haykırırsın. ama o senin nazlı yarindir. kara toprak kadar sadıktır sana. bırakmaz.. ve başkalarıyla mutlu olmanı engellemek için ensenden hep seslenir.
yeni bir hayat kurmak istersin. hayatına birisi girmek için çaba göstermektedir. sana kendini açmış ve güvenmiştir. seninle mutlu olmak için hazırdır. sen de hazırsındır. ama biri hazır değildir: yalnızlık...
hayatına girmeyi hakeden kişiyi kendinden uzaklaştırırsın. virüsün bunu emretmektedir çünkü. ondan başkasıyla mutlu olamayacağına inandırmıştır. itaat edersin ve yine yalnız kalırsın.
hayatının hep böyle sürmemesi gerektiğini bilsen de, kopamazsın yalınlığından. sen f klavyedeki x harfi gibisindir; diğer herkes iç içeyken, sen dışarda bir yerlerdesindir. kullanılmazsın, kendini kullandırtmazsın. amatör futbol maçlarında kenarda bekleyen ambulansın şoförüsündür. mal gibi bekler ve gidersin. kimsenin sana ihtiyacı olmaz genelde.
aileniz varsa ve sizi seviyorsa; kıymetini bilin. çünkü onlar dünyanın tek antivirüsüdür. sağlıcakla:
https://www.youtube.com/watch?v=RgY4GnLGsLQ
artık kendini dış dünyaya kapatmaya hazırsındır. tabiiki yine işine, okuluna gidersin. insanlara sahte gülücükler dağıtır ve siyaset, futbol muhabbeti yaparsın. yanından geçtiğin temizlikçiye kolay gelsin topraam dersin. o da senin ne kadar iyi kalpli ve düzgün bir adam olduğunu falan düşünür. yeğenini sevmeye gidersin, oyuncak çikolata falan alırsın. boynuna sarılır ve dayısının bir kahraman olduğunu düşünür.
akşam olduğunda yine yalnızlık virüsü koynuna girmiştir. ensenden sana seslenir: senin ilacın benim, başkalarıyla mutlu o-la-maz-sın...
kovmaya çalışırsın onu. küfürler edersin. sen benim hiç bişeyim değilsin diye haykırırsın. ama o senin nazlı yarindir. kara toprak kadar sadıktır sana. bırakmaz.. ve başkalarıyla mutlu olmanı engellemek için ensenden hep seslenir.
yeni bir hayat kurmak istersin. hayatına birisi girmek için çaba göstermektedir. sana kendini açmış ve güvenmiştir. seninle mutlu olmak için hazırdır. sen de hazırsındır. ama biri hazır değildir: yalnızlık...
hayatına girmeyi hakeden kişiyi kendinden uzaklaştırırsın. virüsün bunu emretmektedir çünkü. ondan başkasıyla mutlu olamayacağına inandırmıştır. itaat edersin ve yine yalnız kalırsın.
hayatının hep böyle sürmemesi gerektiğini bilsen de, kopamazsın yalınlığından. sen f klavyedeki x harfi gibisindir; diğer herkes iç içeyken, sen dışarda bir yerlerdesindir. kullanılmazsın, kendini kullandırtmazsın. amatör futbol maçlarında kenarda bekleyen ambulansın şoförüsündür. mal gibi bekler ve gidersin. kimsenin sana ihtiyacı olmaz genelde.
aileniz varsa ve sizi seviyorsa; kıymetini bilin. çünkü onlar dünyanın tek antivirüsüdür. sağlıcakla:
https://www.youtube.com/watch?v=RgY4GnLGsLQ
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar