bugün

ingiltere vizesi

kolay ama genede zor alınan bir vizedir. ** * adam seçerler falan. genelde kktc vatandaşlarına artık neredeyse verilmeme derecesine kadar gitmiş hedele hödölödür.
(bkz: kktc vatandaşı olmak isteyen barzolar)
bunun yanında vize önceliği il sıralamasına göre yapar. bekleme süresinde sıçtığın boka kadar araştırırlar falan. * .. bi iş yerine alakasız birisi gelip sizin hakkınızda bilgi almışsa kesin maaşla çalışan bir adet ajancıklarındandır hatta buna bile gerek yoktur artık teknoloji ilerledi ve senin doğduğundan bu yaşına kadar
tüm bilgilerini "yetkili" kurumdan alma hakkını sonuna kadar kullanır.

bunu yapmalarında sonn derece haklıdırlar :
terorist misin in misin cin misin aq oraya giden türklerin sorun çıkartmaları, götü başı simsiyah, kıllı, iğrenç british aksanlı kıbrıs türklerinin ingiltere'de sürekli hak talep edip baş kaldırmaları, k.kıbrıslı iş adamı asil nadir in ingiltereyi dolandırmaya çalışması rezilliği falan hep bunlar sizin alacağınız ingiltere vizesine etkilidir.
ingiltere'ye gideceklere dip not:
Orada yaşayan bir avuç götü boklu kıbrıs türkü vardır, tipleri türklere de benzemez karıştırmayınız; türkiye, kktcnin üstünden elini çeksin diye yapmadıkları pislik yoktur amaçları Türkiyenin adını lekelemektir.

onlarla ne ingiliz ne de ingiltere'de yaşayan türkler samimidir.. kendi çaplarında takılsınlar, bişey sorarlarsa bilmiyorum diyip kıçınızı çevirin, alış veriş bile yapmayın. seçici olun