bugün
- bir insanı sevmek11
- akp'ye katılan belediye başkanları8
- devlet gücü5
- yazarların imza parfümleri7
- kıskanmak3
- atatürk e yahudi diyen oç nin kaynağı3
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı12
- fakirin sevmesi hak mıdır13
- kılıçdaroğlu tipi louserlık5
- insan5
- mutluluğun fark edilmemesi6
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler7
- m r e r e c t o4
- 2026 dünya kupası22
- ibadet3
- anlamak3
- my number one3
- karsan jest2
- duygusal yankı2
- aylık 386 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- naruto dayi3
- oyuncu koltugu2
- chp'nin belediyeleri kaybedecek olması5
- yazarların saç şekillendirme taktikleri4
- 25 haziran 2026 venezuela depremi3
- ameliyat olmak8
- haitinin gol atmış olması3
- düşün ki o bunu okuyor16
- futbol16
- dünya8
- dil3
- falıma bakmak isteyen var mı24
- sözlük kızlarının vücutları15
- meslek lisesi vs imam hatip lisesi9
- velvet13
- chp'li 17 belediye başkanının akp'ye geçmesi14
- berhan şimşek2
- kuzenin içine boşalmak14
- yılmaz güney12
- gülüm diyen kız10
- kolu kıllı kız4
- evde sağlık hizmeti yönetmeliği yürürlükte2
- ingiliz şapkası takmıyor diye türkleri asmak10
- fazla kilo2
- pakistan3
- hindistan3
- guyana4
- kemal kılıçdaroğlu18
- egay sucukcu8
- kafirlerin dünyaya kazandırdıkları8
gelişmeleri yaktı. ''uludağ sözlüğün haber kanalı haberself için full time çalışacak elaman arıyorum'' dedi.
pehh..
buradan tüm yazarlara sesleniyorum. bu adamın dediklerine inanmayın amk.
zamanında bana da dedi. kukla dedi yazdığın her seks hikayesi için hesabına 20 tl yatıracam, mümkünse sol frameyi canlı tut ve yazdığın yazı da 10.000 karakterden aşağı olmasın dedi.
biliyorum şimdi bunları söylediğim için belki kızacak ama ''peki zall dedim, benim için bu çocuk oyuncağı, zaten sözlüğünde ergen dolu ve ben de maşallah paso sevişen biriyim, senin için sevişme listesi tutar ve siktiğim yazarlarını burada anlatırım'' dedim.
kukla çok götsün, senin bu huyunu seviyom zate dedi.
eyvallah abi, sen benden de götsün , 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi dedim.
neyse, işte böyle sike sike fenomen olmaya başlamıştım. siktikçe para kazanıyor, siktikçe kendimi jigolo gibi hissediyordum.
eski nesiller bilir, o zamanlar günde 3-4 hikaye yazıyodum. günde 80 liraya yakın zall hesabıma para yatıyordu yani. arada bi mesaj çekiyor '' kuki şu yazarı da hoplatsana, kendisi dün üye oldu, kuki şu 9. nesil istersen telefon numarasını vereyim , kuki şu 10 . nesil bence değerlendir bunu falan, sürekli talepte bulunuyordu, hikayelerime konu çıksın diye çok afedersiniz pezevenkliğimi yapıyordu.
hatta aralarını bozmak gibi olmasın ama salca ve sonatayı bile önermişti.
'' bi değişiklik yapıp erkeklere yönelsene kuki. bizim salcayı diyorum, sosyatrend programı çıkışı kapıya gelip götürsene.. bu aralar gıcık oluyorum ibneye, ne dersin heh ''
isteyene bu mesajın capsini de yollayabilirim. aynen böyle dedi.
hülasa, ben siktikçe zall kazanıyor, zall kazandıkça ben kazanıyordum.
derken zall günde 6 sefer istemeye başladı. zall saçmalama kalkmıyo, yapamam dedim. hayır kaldıracaksın kuki dedi. kalkmıyo aga dedim,
kargoyla mesir macunları, keçi boynuzları, pekmezler yolladı.
hatta sıçarken bile entry girmem için uludağ sözlük mobili yeniledi.
hiç boş bırakmıyordu. afedersiniz it gibi seviştiriyor, üzerime su dahi atmıyordu.
bir gün dayanamayıp 'sikerim sözlüğünü yeter artık lan' diye bağırdım.
''işte bu kuki. sikceksin tabi, goçcumm benim '' dedi.
abi o mana da şetmedim, artık yazarlarınla sevişmicem yani. bu yorucu olmaya başladı, herkese yetişemiyom, yeter artık dedim.
ve küstü zall.
sizi sikmediğim için küstü bana. ne olcak benim yazarlarım deyip kız tribi attı.
hülasa, bu konuşmayı yaptıktan sonra artık amelesi olmaktan çıkmıştım arkadaşlar. zaten sevişmeyince de paso çaylak yapmaya başladı. çıldırmıştı resmen ( o günleri bilenler bilir. boş bkz versem bile çaylak olurdum hep ) ve tabi kovdu beni işten. pembe tolga'yı almış işe. ( tolga mesajlaşırken öyle dedi )
neyse, demem o ki; bu adamın yanında çalışılmaz aga. gözünü para bürümüş bunun.
bir kere kuşimatomu düşündü mü acaba?
bir kere arayıp hatrını sordu mu?
sene sonu istatistiklerine onlarca sikiş anısı soktum bir kere fermuarımı açıp kırmızı kurdela bağladı mı, öptü mü ucunu acaba?
hep o kazansın amk. bizler de köpek gibi çalışalım. üzümü o yesin salkımı bize girsin. oh ne ala memleket.
pehh..
buradan tüm yazarlara sesleniyorum. bu adamın dediklerine inanmayın amk.
zamanında bana da dedi. kukla dedi yazdığın her seks hikayesi için hesabına 20 tl yatıracam, mümkünse sol frameyi canlı tut ve yazdığın yazı da 10.000 karakterden aşağı olmasın dedi.
biliyorum şimdi bunları söylediğim için belki kızacak ama ''peki zall dedim, benim için bu çocuk oyuncağı, zaten sözlüğünde ergen dolu ve ben de maşallah paso sevişen biriyim, senin için sevişme listesi tutar ve siktiğim yazarlarını burada anlatırım'' dedim.
kukla çok götsün, senin bu huyunu seviyom zate dedi.
eyvallah abi, sen benden de götsün , 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi dedim.
neyse, işte böyle sike sike fenomen olmaya başlamıştım. siktikçe para kazanıyor, siktikçe kendimi jigolo gibi hissediyordum.
eski nesiller bilir, o zamanlar günde 3-4 hikaye yazıyodum. günde 80 liraya yakın zall hesabıma para yatıyordu yani. arada bi mesaj çekiyor '' kuki şu yazarı da hoplatsana, kendisi dün üye oldu, kuki şu 9. nesil istersen telefon numarasını vereyim , kuki şu 10 . nesil bence değerlendir bunu falan, sürekli talepte bulunuyordu, hikayelerime konu çıksın diye çok afedersiniz pezevenkliğimi yapıyordu.
hatta aralarını bozmak gibi olmasın ama salca ve sonatayı bile önermişti.
'' bi değişiklik yapıp erkeklere yönelsene kuki. bizim salcayı diyorum, sosyatrend programı çıkışı kapıya gelip götürsene.. bu aralar gıcık oluyorum ibneye, ne dersin heh ''
isteyene bu mesajın capsini de yollayabilirim. aynen böyle dedi.
hülasa, ben siktikçe zall kazanıyor, zall kazandıkça ben kazanıyordum.
derken zall günde 6 sefer istemeye başladı. zall saçmalama kalkmıyo, yapamam dedim. hayır kaldıracaksın kuki dedi. kalkmıyo aga dedim,
kargoyla mesir macunları, keçi boynuzları, pekmezler yolladı.
hatta sıçarken bile entry girmem için uludağ sözlük mobili yeniledi.
hiç boş bırakmıyordu. afedersiniz it gibi seviştiriyor, üzerime su dahi atmıyordu.
bir gün dayanamayıp 'sikerim sözlüğünü yeter artık lan' diye bağırdım.
''işte bu kuki. sikceksin tabi, goçcumm benim '' dedi.
abi o mana da şetmedim, artık yazarlarınla sevişmicem yani. bu yorucu olmaya başladı, herkese yetişemiyom, yeter artık dedim.
ve küstü zall.
sizi sikmediğim için küstü bana. ne olcak benim yazarlarım deyip kız tribi attı.
hülasa, bu konuşmayı yaptıktan sonra artık amelesi olmaktan çıkmıştım arkadaşlar. zaten sevişmeyince de paso çaylak yapmaya başladı. çıldırmıştı resmen ( o günleri bilenler bilir. boş bkz versem bile çaylak olurdum hep ) ve tabi kovdu beni işten. pembe tolga'yı almış işe. ( tolga mesajlaşırken öyle dedi )
neyse, demem o ki; bu adamın yanında çalışılmaz aga. gözünü para bürümüş bunun.
bir kere kuşimatomu düşündü mü acaba?
bir kere arayıp hatrını sordu mu?
sene sonu istatistiklerine onlarca sikiş anısı soktum bir kere fermuarımı açıp kırmızı kurdela bağladı mı, öptü mü ucunu acaba?
hep o kazansın amk. bizler de köpek gibi çalışalım. üzümü o yesin salkımı bize girsin. oh ne ala memleket.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar