bugün

kacan firsatlar limited

''taner, emrinde çalışanlara köle gibi davranan, yükselme hırsıyla gözü dönmüş bir iş adamıdır. karısı filiz ise onun tam aksine güleryüzlü, yardımsever, iyi bir kadındır.

taner in bir dergide kaçan fırsatlar limited şirketi nin reklamını görmesiyle tüm hayatı değişir. bu şirket, hayatta kaçırdığınız fırsatları size geri kazandırmayı vaadetmektedir. işin daha da ilginç yanı, bu reklam sadece taner e gözükmektedir.

taner, bu şirkete gittiğinde hayretler içinde kalır. şirketin çalışanları onu çok iyi tanımaktadır. ve bu şirketle hayatının mahvedecek anlaşmayı yapar.''

kaçan fırsatlar ltd. şti nin başı fuat'ı canlandıran ali düşenkalkar'ın önünde saygıyla eğilmek istiyorum. kendisi hiç gözükmese, sesi bile yetermiş. sinema dünyasında en iyi ses gibi bir ödül olmalı aslında. çok başarılı, çok etkileyici idi.

bennu yıldırımlar için de bir çift sözüm var. bu insan, daha çok filmde, daha çok dizide, daha çok reklamda, daha çok her yerde oynasın. sadece o oynasın. hep o oynasın. ayakta alkışlıyorum.

yalnız, işte buraya bir şerh düşüyorum, bir ufak hatacık var filmde. gözüme batmadı ama gözümden de kaçmadı. ama önce bir ----spoiler----

ecinniler, tövbe yarabbim üç harfliler * , taner in gözünü oyuyor. filiz, eve geliyor. kocası yüzü gözü kanlar içinde, daha doğrusu gözü bile yok, kanlar içinde. ben ekran karşısında bakmaya ürkmüş ve tiksinmiş durumdayım, filiz gayet bakıyor korkusuzca.
neyse bahsettiğim hatacık bu değildi. filiz, kocasının bıçakla bazen kendisine zarar verdiğini bildiği için, bu haltı da onun kendi kendisine yaptığını düşündü. iyi de be kızım. adam iki gözünü bir başına nasıl oyacak, hadi oydu, o gözler nerede diye sormaz mı insan?

---spoiler---