bugün
- 30 ağustos zafer bayramı6
- seri eksicimin iki entry atlaması2
- online yazar sayısında azalma2
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı24
- gebze fm3
- güne bir atatürk sözü bırak2
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- sarapci koala73
- 30 ağustos kurtuluş savaşı'nın sonu2
- rafael leao31
- sözlük yazarlarının nahları9
- salih mirzabeyoğlu5
- ben geldim naneler8
- arkadaşlar hesabı silicem14
- büyük taarruz4
- antipanik12
- aleksey batrakov9
- menzil cemaati ne üretiyor7
- tai lung36
- günün sözü24
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- para harcamayı sever misiniz6
- fenerbahçe23
- velvet23
- alevilerin atatürk sevgisinin abartılması4
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- legacy kod2
- bir şey soracağım5
- radyo mavi2
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- melih gökçek6
- türkiye18
- cem yılmaz'ın kalp krizi geçirmesi3
- galatasaray8
- hayatı dar eden aile4
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi24
- futbol9
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- birader bay beyler3
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- kapadokya27
- ateistlerin yaşama amacı28
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı7
- s'i l v'e r m'i s t4
- deccal7
neredeyse 50.güne gelmiş olmama rağmen etkisini gayet güzel göstermiş ilac. hergün durmadan çıkan sivilceler yok oldu! yediğime ve içtigime dikkat ediyorum, sağlıklı beslenip spor yapıyorum. traş olmaktan korkardım,sivilcelerim patlıyacak iz kalacak diye ameliyat yaparmışcasına traş olurdum, ilac sayesinde normal insan gibi traş olabiliyorum artık. daha ne isterim sözlük, at hırsızı gibi dolaşmak zorunda değilim artık.
2-3 sivilce izim var ancak salyangoz kremi veya değişik öneriler eşliginde geçirmeyi düşünüyorum zaten daha 2. ay olmadan ilaç etkisini göstermişti. 2 sorunum vardı, dudak kurulugu ve sac dökülmesi, sac dökülmesi feci gözümü korkutuyordu ama zeytin yaglı sabun ve bioblas stres karşıtı şampuanla olayı çözdüm, zaten kafa derisini ve cildi kuruttugu için dökülüyordu saclar, sacı dengesine kavuşturdugumuz zaman olay çözüldü. dudaklar için blistex.
bu ilacı bu yaşıma kadar kullanmadıgım için pişmanım... eğer şiddetli cıkmasına ragmen vahiy gelip geçeceğine inan varsa kendini kandırmasın,cünkü sorun içten. yazları deniz-havuz sayesinde 2 ay tertemiz yüzle dolaşırdım,kış geldiği vakit gene pörtlerdi sivilceler, olay yüzeysel degil. genetik etkenlerden olabilir, mesela iskandinavların ergenliği 25 yaşına kadar sürerken, arapların ergenlik süresi 18 yaşında bitmiş oluyor.
ilac sadece ilk hafta sivilce kusturdu, ilacı 5-6 ay kullanmayı düşünüyor doktorum. tahlillerim normal çıktı,kolesterol seviyem ilk yüksekti şuan dengeye kavuşturdum allahın izniyle. spor-diyet-dengeli beslenmenin etkisini gördüm sanırsam. ilacın bittigi vakit aynı şekilde hayatıma devam etmeyi planlıyorum, bedenime resmen eziyet çekitirdigimi farkettim sözlük.
hepinize tavsiye ederim, dediklerimi yapın ve saçma sapan yorumları görürseniz okumayı bırakın ve hep olumlu yorumları okuyun derim, insanlar içki içip-düzenli beslenmeden-spor yapmadan kullanıp şiddetli yan etki görüyorlar sonra şu oldu bu oldu diyorlar, hiçbir olumsuz yorumu okumayın arkadaşlar, sonra niye kullanmamışım dersiniz ve bir bakmışsınız sivilcelerden cukur cukur olmuş bir cildinizle bir ömür geçirirsiniz, benden söylemesi.
2-3 sivilce izim var ancak salyangoz kremi veya değişik öneriler eşliginde geçirmeyi düşünüyorum zaten daha 2. ay olmadan ilaç etkisini göstermişti. 2 sorunum vardı, dudak kurulugu ve sac dökülmesi, sac dökülmesi feci gözümü korkutuyordu ama zeytin yaglı sabun ve bioblas stres karşıtı şampuanla olayı çözdüm, zaten kafa derisini ve cildi kuruttugu için dökülüyordu saclar, sacı dengesine kavuşturdugumuz zaman olay çözüldü. dudaklar için blistex.
bu ilacı bu yaşıma kadar kullanmadıgım için pişmanım... eğer şiddetli cıkmasına ragmen vahiy gelip geçeceğine inan varsa kendini kandırmasın,cünkü sorun içten. yazları deniz-havuz sayesinde 2 ay tertemiz yüzle dolaşırdım,kış geldiği vakit gene pörtlerdi sivilceler, olay yüzeysel degil. genetik etkenlerden olabilir, mesela iskandinavların ergenliği 25 yaşına kadar sürerken, arapların ergenlik süresi 18 yaşında bitmiş oluyor.
ilac sadece ilk hafta sivilce kusturdu, ilacı 5-6 ay kullanmayı düşünüyor doktorum. tahlillerim normal çıktı,kolesterol seviyem ilk yüksekti şuan dengeye kavuşturdum allahın izniyle. spor-diyet-dengeli beslenmenin etkisini gördüm sanırsam. ilacın bittigi vakit aynı şekilde hayatıma devam etmeyi planlıyorum, bedenime resmen eziyet çekitirdigimi farkettim sözlük.
hepinize tavsiye ederim, dediklerimi yapın ve saçma sapan yorumları görürseniz okumayı bırakın ve hep olumlu yorumları okuyun derim, insanlar içki içip-düzenli beslenmeden-spor yapmadan kullanıp şiddetli yan etki görüyorlar sonra şu oldu bu oldu diyorlar, hiçbir olumsuz yorumu okumayın arkadaşlar, sonra niye kullanmamışım dersiniz ve bir bakmışsınız sivilcelerden cukur cukur olmuş bir cildinizle bir ömür geçirirsiniz, benden söylemesi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar