bugün

galatasaray

http://www.kadronukur.com...iew/1563848e88-21016.html

ideal kadrosunun bu olması gerektiğini düşündüğüm takım. Ve öyle kadro bırakıp gidecek değilim, mantıklı fikirlerim var.

Tarık öyle veya böyle, bir maçta 4 gole de etki etse bu takımda oynaması gereken bir oyuncu. Bana kalsa sabri, tarık, telles, hakan, veysel bu takımın bekleri değil. Bu takımın beki ilk sezonundaki eboue' dir. Şimdi adam adam gidelim.

Tarık : Bindirecek, hata yapacak, arada gol yedirecek ama önündeki olcan' ın da yardımıyla fena oynamayacağı kanatindeyim. Hücumcu bekimiz olacaktır, pas istasyonu olabilir.
Chedjou : ileri oyunu kuran stoperimiz kendisi olacaktır.
Semih : Semih chedjou' dan yavaş olabilir ama kesinlikle daha çabuk hızlanıyor. O yüzden arkadaki, kademedeki stoper kendisi olacaktır.
Hakan : Ayağı düzgün, savunması yeterli. Hızlı kanatların olduğu maçlarda telles savunma öğretilirse oynamalı.
Hamit : Topu meloya aktaracak, ileri çok gitmeyecek, kornerlerde yay çevresinde gelirse vuracak adamımız. Dortmund maçında yıkılmadığını gördük.
Melo : Melo hakkında bir şey diyemiyorum. Dortmundluların bile içinden geçebilen bir adam kendisi çünkü. Yapacağını bilir.
Sinan : Sinan açıkçası içeri iyi kat edeceğini düşündüğüm bir oyuncu. Engin baytar katkısı vereceğine inanıyorum.
Sneijder : Golü koklayan, kaçan bruma-olcan-sinan üçlüsünü görebilecek oyuncumuz. Uzaktan da 4-5 tane vuracaktır senede.
Bruma : Sürekli ileri koşular atan, adam eksiltip sıfırdan topu içeri çıkaran, kanatlara açılan, forvete giden, pas istasyonu olan oyuncumuz olacaktır. Buraktan kötü duvar olamaz. Verkaçta sneijder' e çıkarttığı toplar asist öncesi pas veya asist olabilir bol bol.
Olcan : Olcan da kanattan içeri gidip gol arayan, asist yapan oyuncu olacaktır.
© copyright 2005 - 2026