bugün
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- ciddi ciddi aşure seven insan21
- evde kalmış kız kurusu6
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı10
- ahtapot yemek8
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu4
- bik bik kaç yaşında9
- tokmakçısına aşure yapan kız3
- sütlaç gibi karı5
- köfte patates abartılmış balon bir ikilidir4
- dere kenarında vurduran yazarlar3
- geldi yine tipini siktiğim3
- uludağ sözlük bir ailedir10
- bir ilişkiyi kim yönetir8
- bir kadını yaşıyla vurmak5
- bir daha doğmayacak olmak3
- sikmek icin entry ni beğendi2
- onlayn listesi nerde lan2
- nez'in memeleri5
- zaman kavramı olmayan insan6
- evagreen4
- kızan kakası renginde hardal2
- deniz göktaş34
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi4
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir5
- 20266
- bütün biraderlere hükmeden birader8
- cehennemde şeytan sikmek3
- gey biraderlerin birbirlerine hallenmesi4
- erecto birader bay bey birader birader bey3
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum9
- bik bik abla vs vurduranlar12
- arkadaşlar tost yapamıyorum8
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek3
- eklenmesi gereken dersler2
- sözlüğün mal dolması9
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- kemal kılıçdaroğlu19
- velvet31
- sözlüğe totonu zikeyim butonu6
- bosch buzdolabı2
- diamond bosphorus13
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı7
- gece uyurken ayı saldırısına uğrayan adam2
- sözlük yazarlarının dondurmaları5
- arkadaşlar sizce ben nasıl biriyim4
- izlenmiş en kusursuz film9
- erectoton7
- kızlar mesaj kutumu kısa süreliğine açtım5
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
1995 doğumlu olduğunu öğrenene kadar, hakkında pek bir düşünceye sahip olmadığım genç kız.
çok üzülüyorum ben bu kızcağız için. o takma, platin rengi yapay saçları, yakın çekim yapıldığında korkutan açık mavi lens gözleri, nerede yaptırdığını merak ettiren, sarkık silikon göğüsleri, badana yaparcasına suratını bezediği makyajı... yazık yahu. bu kız 19 yaşında yahu, ben kendime yer yer ergen derim, bu kız benden bile küçük. ben hiç kızmıyorum kendisine, daha ergen bu kız daha yeni yetme diye tabir edilen bir yaşta. bu kızcağız, daha liseden yeni mezun olmuş ben bunun yaşındayken tekrar üniversiteye hazırlanıyordum, ne makyajı pantolon bile giymez eşofmanla dolanırdım. kim bilir ne yaşadı, nasıl bir aile yapısına sahip kim bilir. nasıl bir ana-baba ki bu, 18 yaşındaki çocuklarının silikon yaptırmasına, külot diye tabir edebileceğimiz boyda kıyafetlerle dışarıda gezmesine izin verebiliyor. fiziği güzel bu aşikar, bir tarzı da var. giydiği çoğu kıyafeti beğeniyorum. özellikle bazı ayakkabıları çok hoş. ancak yazık yahu, yazık valla yazık. bir insanın yüzünde, 19 yaşındaki bir insanın yüzünde, genç kız ifadesi, genç kız nuru hiç mi kalmaz. ancak konuşmasına, mimiklerine dikkat edilirse yüzündeki o masumiyeti, o cehaleti, cahil cehaletini farkedebiliyorsunuz. keşke bu konuma getirmemiş olsaydı kendini. aslında güzel bir kız olduğunu düşünüyorum. bir de kesinlikle kahkülleri kesmeli. üzülüyorum azizim böyle kızlara.
çok üzülüyorum ben bu kızcağız için. o takma, platin rengi yapay saçları, yakın çekim yapıldığında korkutan açık mavi lens gözleri, nerede yaptırdığını merak ettiren, sarkık silikon göğüsleri, badana yaparcasına suratını bezediği makyajı... yazık yahu. bu kız 19 yaşında yahu, ben kendime yer yer ergen derim, bu kız benden bile küçük. ben hiç kızmıyorum kendisine, daha ergen bu kız daha yeni yetme diye tabir edilen bir yaşta. bu kızcağız, daha liseden yeni mezun olmuş ben bunun yaşındayken tekrar üniversiteye hazırlanıyordum, ne makyajı pantolon bile giymez eşofmanla dolanırdım. kim bilir ne yaşadı, nasıl bir aile yapısına sahip kim bilir. nasıl bir ana-baba ki bu, 18 yaşındaki çocuklarının silikon yaptırmasına, külot diye tabir edebileceğimiz boyda kıyafetlerle dışarıda gezmesine izin verebiliyor. fiziği güzel bu aşikar, bir tarzı da var. giydiği çoğu kıyafeti beğeniyorum. özellikle bazı ayakkabıları çok hoş. ancak yazık yahu, yazık valla yazık. bir insanın yüzünde, 19 yaşındaki bir insanın yüzünde, genç kız ifadesi, genç kız nuru hiç mi kalmaz. ancak konuşmasına, mimiklerine dikkat edilirse yüzündeki o masumiyeti, o cehaleti, cahil cehaletini farkedebiliyorsunuz. keşke bu konuma getirmemiş olsaydı kendini. aslında güzel bir kız olduğunu düşünüyorum. bir de kesinlikle kahkülleri kesmeli. üzülüyorum azizim böyle kızlara.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar