bugün

bu tarz benim

sayesinde beynime "tümünü sil" seçeneği getirmek istediğim program. hasta olduğum için birkaç günümü televizyon karşısı 3'lü koltukta geçirdim, bu programa denk gelip izledim. naçizane eleştirilerime geçeyim:
öncelikle nur yerlitaş'ın canlı bir büst oladuğunu düşünüyorum artık. kadının göğüs hizasından aşağısı yok bence, el arabasıyla getir götür yapıyorlar. getirmeseler de olur gerçi, yarışmacıları yorumlayış tarzı çok kötü.
yarışmacılar korkunç. bir tane kız var esmer, adanalı mıymış neymiş, ayşegül sanırım adı. nur adlı yarışmacıya darılmış da bilmemne... tavşan dağa küsmüş hesabı... nasıl bir çirkinlik(üslup olarak), çirkeflik... o kız sayesinde programı izlemeyi bıraktım hemen, beni kendime getirdi, buradan teşekkürlerimi iletiyorum.
bir yarışmacı daha dikkatimi çekti, ezgi'ydi adı sanırım. küçük bir çocuğu varmış. çok tatlı bir kadın, gayet de güzel giyiniyor bence. varoş kızlar arasında harcanması ise an meselesi.
ayrıca sunucu konumundaki canlının sunuculuk yapamadığı kaçıncı programından sonra anlaşılacak acaba? dünyanın en itici canlısı. bir de yarışmacılara laf sokuyor. yorum yapma sen, sun geç allasen. bak yine sinirlendim.
kemal doğulu ve ivana sert'e bir sözüm yok. aynen devam...