bugün
- habire1219
- silvermist9
- habire12nin çaylak olması5
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- sersem herif5
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- dinler tarihi5
- karşıyaka dan bayraklı ya yürümek4
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- gammaz çetesi8
- g i l d e d l i l y3
- hoşlandığın kızın komünist çıkması4
- sarapci koala63
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- ben geldim naneler13
- basmane tren garı3
- motorine 8 24 tl zam gelmesi5
- mantı8
- maşa ile koca ayı online3
- imbat3
- şeyhine sakso çekip şeriat isteyen tip7
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
- çikolatalı kek4
- ben sizin anonim11
- deli sikince yapılabilecek çılgınlıklar3
- bostanlı dan karşıyaka ya sahil boyu koşmak3
- akpartililerin apo sevdası5
- sözlükte kıskançlık oluyor hissi7
- özgür özel'in önder sav ile yan yana gelmesi2
- renkli rüyalar oteli2
- mavibahçe alışveriş merkezi2
- atrahasis2
- bugün kendimi x gibi hissediyorum2
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci6
- hoşgörü paradoksu2
- sonbaharda yapılacak en iyi şey5
- allah'ın homo sapiensi çamurdan yaratması4
- menderes in tarihi cami kıyımı2
- beni ne kadar seviyorsunuz4
- insan olmaya ceyrek kala15
- şeriatçıların konserleri yasaklatması6
- kıskançlık krizi geçiren kadına yapılacak müdahale8
- necip fazıl kısakürek3
- ahmet davutoğlu'na soruşturma açılması10
- vexillarius the slayer6
- slip mayo giyen erkek5
- üçkuyular dan çeşme ye bisiketle gitmek2
şahan gibi gözlere sahip elf.
birisi, "elf gözlerin neler görüyor legolas" diye sormaya görsün, coşuyor da coşuyor ipne!
-elf gözlerin neler görüyor legolas
-sırtlarında sanki efendilerinin kırbaçı var. 10 gündür dur durak bilmeden koşuyorlar. ama çok uzakta değiller. 2 günlük mesafedeyiz, yaklaşıyoruz. hadi gimli daha hızlı koş.
bu sakallı cüce gimli de analı bacılı sövmüyorsa bu legolas'a, ben de daha bir şey bilmiyorum. neyse, dedim ya bi coştumu durmuyor gavat!
-doğuya yöneldiler. yavaşlıyorlar. yarım günlük mesafemiz var. hadi gimli hadi.
kendinden kısa bi gimli var diye yüklendikçe yükleniyor garibe. la adam diyor o kadar "biz cüceler kısa mesafenin adamıyız" diye. sen de, ne öksüz çocuk bulmuş gibi eziyorsun herifi. tüysüzsün diye mi? hea? ondan mı? lan adamın tee sakalı yere değiyor lan. efendi ol, adam ol. öyle ayrık vadi'de pammıklara sarılmış steril hayat yaşamakla, zevk-ü sefa içerisinde olmuyor bu işler legolas efendi. hem daş gibi hatunlar da hep sizde yemin ediyorum. sabah akşam kestaneleri ben kırıyorum sanki. öyle bize elfçe şiir okuyoruz sonra da sarılıp yatıyoruz ayakları yapma. gop çocuğuyuz olm biz...neyse seni zerre sevmiyorum legolas! bil yani.
o kadar laf ettim ama yine de o gözler var ya o gözler hiç boş durmuyor. ahhh o gözler!!
-sonunda çok yaklaştık aragorn reyiz. 2 saatlik mesafedeyiz. ama cillop gibi gözlerimle onları çok net görüyorum. çok kalabalık değiller. tam tamına 57 tane ork, 22 tane uruk hai, 2 tane hobbit ve 1 tane de yozgatlı var içlerinde. yozgatlı'nın rohan diyarında tarlaları ve atları varmış. zamanında buralardan daha yol falan geçmez iken; "ileride çok değerlenir buralar. bi buralar bi de shire" diyerekten almış babası. ticarete kafası çok iyi çalışıyormuş.
-hadi hepsi iyi de, şu son söylediğin yozgatlı hikayesini nerenden uydurdun.
-ağzını okudum aragorn reyiz. ayıb ediyon yemin ediyorum.
-ananın amı demek istiyorum legolas. ananın yüzüğü artık...yuhhh!!!
birisi, "elf gözlerin neler görüyor legolas" diye sormaya görsün, coşuyor da coşuyor ipne!
-sırtlarında sanki efendilerinin kırbaçı var. 10 gündür dur durak bilmeden koşuyorlar. ama çok uzakta değiller. 2 günlük mesafedeyiz, yaklaşıyoruz. hadi gimli daha hızlı koş.
bu sakallı cüce gimli de analı bacılı sövmüyorsa bu legolas'a, ben de daha bir şey bilmiyorum. neyse, dedim ya bi coştumu durmuyor gavat!
-doğuya yöneldiler. yavaşlıyorlar. yarım günlük mesafemiz var. hadi gimli hadi.
kendinden kısa bi gimli var diye yüklendikçe yükleniyor garibe. la adam diyor o kadar "biz cüceler kısa mesafenin adamıyız" diye. sen de, ne öksüz çocuk bulmuş gibi eziyorsun herifi. tüysüzsün diye mi? hea? ondan mı? lan adamın tee sakalı yere değiyor lan. efendi ol, adam ol. öyle ayrık vadi'de pammıklara sarılmış steril hayat yaşamakla, zevk-ü sefa içerisinde olmuyor bu işler legolas efendi. hem daş gibi hatunlar da hep sizde yemin ediyorum. sabah akşam kestaneleri ben kırıyorum sanki. öyle bize elfçe şiir okuyoruz sonra da sarılıp yatıyoruz ayakları yapma. gop çocuğuyuz olm biz...neyse seni zerre sevmiyorum legolas! bil yani.
o kadar laf ettim ama yine de o gözler var ya o gözler hiç boş durmuyor. ahhh o gözler!!
-sonunda çok yaklaştık aragorn reyiz. 2 saatlik mesafedeyiz. ama cillop gibi gözlerimle onları çok net görüyorum. çok kalabalık değiller. tam tamına 57 tane ork, 22 tane uruk hai, 2 tane hobbit ve 1 tane de yozgatlı var içlerinde. yozgatlı'nın rohan diyarında tarlaları ve atları varmış. zamanında buralardan daha yol falan geçmez iken; "ileride çok değerlenir buralar. bi buralar bi de shire" diyerekten almış babası. ticarete kafası çok iyi çalışıyormuş.
-hadi hepsi iyi de, şu son söylediğin yozgatlı hikayesini nerenden uydurdun.
-ağzını okudum aragorn reyiz. ayıb ediyon yemin ediyorum.
-ananın amı demek istiyorum legolas. ananın yüzüğü artık...yuhhh!!!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar