bugün
- dolar isterse 100 olsun5
- velvet55
- yazarların favori giyim markası14
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak10
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar10
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- migros'a sorulacak tek soru24
- sözlüğün en harbi kızı8
- osuruktan şiirler61
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- 2026 ekonomik krizi17
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- sözlüğün en harbi erkeği7
- israile atom bombası atmak8
- insan olmaya ceyrek kala15
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar9
- hayattaki en değerli şeyler8
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- aleksey batrakov28
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- friedrich hegel la bi cay icek12
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- spor ayakkabı5
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- victor osimhen20
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- michel foucault3
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- evde soğuk kahve yapımı7
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- okul zorunluluğu2
- geceye bir şarkı bırak10
- manyak olmaya karar verdim3
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- tostumu yaptım11
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- alparslan kuytul15
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- hurdacıya gidiyorum7
- bilinçaltı algılama6
- g i l d e d l i l y16
goblin techies isimli bir terörist bulunduran oyun.
1500 e yakın intihar damage i var lan heronun!!!
olaya geleyim,
14-10-19 oynadım lakin bu 10 ölümün sadece 1 tanesi gerçek öbürlerinin hepsi intihar.
daha techies i bilmeyen mallar olduğu için "10 kere öldün lan" diyen mallarda mevcuttu.
bunu diyen legion commander olacak mal 3-9-6 ile oynuyordu. dedim hiç ölmedim daha god like gidiyorum... yok herifin kafa basmıyor.
ilk kez ölünce karşıya 1330 gold verdim. dedim "gördünmü sığır godlike verdim" diyince pustu salak.
genel olarak techies e karşı bir küçümseme mevcut.
haklılar tabi... son oynadığım 7 oyunda ilk kez düzgün bir techies gördüm o da en son kendi aldığım techies.
geri kalan mallar ne mi yapıyor?
- alıyor techiesi gidiyor rune lere 10 tane mayın koymaya harcıyor tüm vaktini.
kesinlikle yanlış, sıçtırmayın rune a! gidin efendi gibi kendi lane inizi sağlama alın, mutlaka creeplerin yolundan sapıp ormana girenler olacak, koyun oraya mayınları direk first blood.
-abuk sabuk yerlere mayın koymakla vakit harcamayın. adamların gelecekleri yerler belli.
oyunda genel olarak bir arcane boots düşmanlığı var, o yüzden techies alan mallar genelde manasızlıktan geberen tipler... ring of soul a güvenmeyin hiç. hele karşıda blood varken ring of soul alan maldır.
kısaca özetlemek gerekirse puplic maçlarda alan takım %90 kaybediyor. çünkü genelde alan malın teki oluyor, ne intiharı ne mayın yerlerinden bir haber mal anca feedler durur.
ama bu demek değilki hero zayıf, tam aksine aşırı güçlü.
-o 1500 damage lik intihar sikili nin budanması şart. o ne lan öyle? budanmasa bile 30 saniye bekleme süresi artmalı, çok güçlü lan...
-ultisi vard görevide görmemeli. oha yani...
-kuleleri saniyeler içinde dümdüz etmesi ise tam sövmelik bir durum.
kısacası bir hero hem müthiş pusher mütiş defender müthiş killer olamaz anasını satim, bir şeyin den bir şeyi zayıf olmalı.
1500 e yakın intihar damage i var lan heronun!!!
olaya geleyim,
14-10-19 oynadım lakin bu 10 ölümün sadece 1 tanesi gerçek öbürlerinin hepsi intihar.
daha techies i bilmeyen mallar olduğu için "10 kere öldün lan" diyen mallarda mevcuttu.
bunu diyen legion commander olacak mal 3-9-6 ile oynuyordu. dedim hiç ölmedim daha god like gidiyorum... yok herifin kafa basmıyor.
ilk kez ölünce karşıya 1330 gold verdim. dedim "gördünmü sığır godlike verdim" diyince pustu salak.
genel olarak techies e karşı bir küçümseme mevcut.
haklılar tabi... son oynadığım 7 oyunda ilk kez düzgün bir techies gördüm o da en son kendi aldığım techies.
geri kalan mallar ne mi yapıyor?
- alıyor techiesi gidiyor rune lere 10 tane mayın koymaya harcıyor tüm vaktini.
kesinlikle yanlış, sıçtırmayın rune a! gidin efendi gibi kendi lane inizi sağlama alın, mutlaka creeplerin yolundan sapıp ormana girenler olacak, koyun oraya mayınları direk first blood.
-abuk sabuk yerlere mayın koymakla vakit harcamayın. adamların gelecekleri yerler belli.
oyunda genel olarak bir arcane boots düşmanlığı var, o yüzden techies alan mallar genelde manasızlıktan geberen tipler... ring of soul a güvenmeyin hiç. hele karşıda blood varken ring of soul alan maldır.
kısaca özetlemek gerekirse puplic maçlarda alan takım %90 kaybediyor. çünkü genelde alan malın teki oluyor, ne intiharı ne mayın yerlerinden bir haber mal anca feedler durur.
ama bu demek değilki hero zayıf, tam aksine aşırı güçlü.
-o 1500 damage lik intihar sikili nin budanması şart. o ne lan öyle? budanmasa bile 30 saniye bekleme süresi artmalı, çok güçlü lan...
-ultisi vard görevide görmemeli. oha yani...
-kuleleri saniyeler içinde dümdüz etmesi ise tam sövmelik bir durum.
kısacası bir hero hem müthiş pusher mütiş defender müthiş killer olamaz anasını satim, bir şeyin den bir şeyi zayıf olmalı.
Gündemdeki Haberler