bugün

taciz

ister fiziksel ister sözsel ister ne halt olursa insanı etkileyen bir durumdur.berbat bir durumdur.

geçenlerde ayvalıktan dönüyoruz, milletin canı öyle bir dondurma çekti ki hay ağzınıza sıçayım dedim.
izmir/dikiliye girildi efendim. bilen bilir.
neyse çarşı içi kalabalık olduğu gibi hep. dondurma yiyeceğiz oturduk roma dondurmacısına.
baktık cüzdan yok ee ailenin en ufak ferdi olunca dedim ben alır gelirim. gittim arabaya aldım cüzdanı kordondan gidicem yine dondurmacıya doğru.
çocuğun biri düştü onu kaldırdım. karşıda kırmızı bisikletli bir adam var. evsiz görünümlü, sakallı makallı. ben insanlarla sohbet etmeyi de severim,huyuma edeyim. laf attı dedi işte yaptığın çok güzel bir davranış falan. teşekkür ettim bende.
siz siz olun teşekkürden sonra siktir olup gidin.
neyse laf lafı açtı, nerelisin işte dedim somalıyım. maden kazası o bu konuşurken herif sürekli göğüslerime bakıyor. ben dedi engin elini uzattı.
siz uzatmayın amk salak mısınız, ben salağım ya uzattım. meral dedim. dedi işte meral birileriyle görüşüyor musun hayat felsefeme kadar dahi geldik. adamın ağzı sıkı laf yapıyor vesselam ben hala ayrılamadım oradan. çok vücudun var dedi, geri çekildim, arada 2 adım mesafe varsa adamla 5 adım mesafeden konuşuyorum. adamın yaşının 3 te 1i yim. göğüslerin çok güzel dedi. yanımızdan geçen bir ablayı işaret etti onun göğüslerinden bile güzel dedi. kadınınkiler 1000 basar bana da gözünü siktiğimin herifi.
kadın duydu bunu, ben özür diledim kusura bakmayın gibisinden. kadın gülümsedi bana. ileriye gitti ama çok değil yani dinlese duyar ne dediğimizi. gitmem lazım dedim ben. zaten sikilmişten beter oldu moralim. ara bul beni meral dedi kolumdan tuttu. adamı ittim amın oğlu dedim bağırarak arkama bakmadan geri döndüm.
benim surat beş karış artı kireç dökmüş gibi. dedim bir şey yapmalıyım, polisi arayacaktım telefonun şarjı yok. nasıl sövüyorum ama. bir şeyler yapıcam ne yapıcam diye düşünürken kadın geldi. maximum 35 yaşında adamın laf söylediği kadın.
bu geçenkiyle kaç oldu kim bilir dedi, üzülmüşe benziyorsun sıkma canını ben polisi aradım dedi. başında bekliyoruz lafa tutuyoruz dedi. içime su serpildi başımı uzattım harbiden 3 kişi konuşup gülüşüyorlar. tutmayayım seni dedi. öyle bir rahatladım ki anlatamam.
kadınla vedalaştım dondurmacıya gittim.

geri dönerken baktığımda adam yoktu. oh be dedim. taşşanı yiyim teyze. bu da böyle boktan bir anımdır. boktan hissettiren bir anımdır.
oralı olan varsa, giden varsa bu adama tamah etmeyin arkadaşlar.
eğer hala oralardaysa uzak durun.
selametle.