bugün
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek19
- sude sendromu9
- yagmurcu5
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak8
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı4
- en sevdiğiniz ayı3
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz18
- 2027 asgari ücret tahmin yarışması3
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak5
- kemal kılıçdaroğlu6
- sözlük açsanız ismi ne olurdu9
- yandaş basını okumak2
- don don bey birader2
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- kürt kızlarının güzel olması3
- 30 yaşına girmek6
- hristiyanlık8
- özenilen şeyler3
- bir şeyler söyle2
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- kızları en güzel olan şehir13
- silver ile evlenecek erkek52
- ey insan3
- samed agirbas3
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek3
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek3
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- euro 20163
- mauro icardi13
- bir insanı aslında olmadığına ikna etmek2
- sarapci koala58
- dindarların çoğunun fakir olması10
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- and the oscar goes to5
- affetmenin gücü6
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- hayatinin bittigini fark etmek2
- akrostişli şiir6
- flört uygulamasında yazılımcı profili2
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- dün gece ne oldu13
- sıfır atık vakfı3
entry'ler (231)
Her seyi kusursuz ve zamanında yapmak isteyip yapapamakla sonuçlanan eylem butununde, yasam butununde dille dısa vurulanıdır.
Yok efendim o terlik orada ne arıyormus, yok efendim seslenmis duymamısız, yok efendim kafirmisim,yok efendim bu paspas niye ıslak, cekil ayagımın altından..
Guzel canınızı sikko sikko seylerle uzup, icinizi eritiyosunuz. Ustune insanları, erkekleri, kocaları,sevgilileri uzuyosunuz. Sevgili hanım arkadaslarım, hem cinslerim amını terligini sikeyim, amını evini temizligini, komsunun bilezigini sikeyim. Uzmeyin kendinizi ve sikmeyin milletin beynini.
Kafanız rahat olsun, pislik mutluluktur. Yatın ulan ne bu dırdır.
Harbi diyorum konken partisi yapın, gobekli teyze partisi yapın, oturun saatlerce duvara bakın(on numaradır), uyuyun, dinlenin, yuruyun,gezin,gulun, sevisin. derdiniz varsa anlatın. Ama lutfen no dırdır. gereksiz bi kere..uzulmeyin harbi diyorum ya.
sizi seviyom, bu arada cok guzel yemek yapıyosunuz..
Yok efendim o terlik orada ne arıyormus, yok efendim seslenmis duymamısız, yok efendim kafirmisim,yok efendim bu paspas niye ıslak, cekil ayagımın altından..
Guzel canınızı sikko sikko seylerle uzup, icinizi eritiyosunuz. Ustune insanları, erkekleri, kocaları,sevgilileri uzuyosunuz. Sevgili hanım arkadaslarım, hem cinslerim amını terligini sikeyim, amını evini temizligini, komsunun bilezigini sikeyim. Uzmeyin kendinizi ve sikmeyin milletin beynini.
Kafanız rahat olsun, pislik mutluluktur. Yatın ulan ne bu dırdır.
Harbi diyorum konken partisi yapın, gobekli teyze partisi yapın, oturun saatlerce duvara bakın(on numaradır), uyuyun, dinlenin, yuruyun,gezin,gulun, sevisin. derdiniz varsa anlatın. Ama lutfen no dırdır. gereksiz bi kere..uzulmeyin harbi diyorum ya.
sizi seviyom, bu arada cok guzel yemek yapıyosunuz..
toplanıp otuz bir çekiyoz gelin.
dişçiye gittiğinde sen burada ne arıyon mal bakışıyla karşılaşırsın. siktir git burdanla devam eder. o koltuk hunharca gülünerek terk edilir.
dişlerim tam manasıyla mükemmel değiller dizgi vesaire, hatta tel kullanmak istemiştim doktor çocuğum sen salak mısın demişti. haklı da.
dişlerim tam manasıyla mükemmel değiller dizgi vesaire, hatta tel kullanmak istemiştim doktor çocuğum sen salak mısın demişti. haklı da.
amaaan çok da taşağım.
Edit:imla
Edit:imla
bir daha sıçmak dileğiyle, iyi günler dercesine sıçıp gitmiştir. helal olsun, ben böyle ulu orta yere sıçmayı tasdikleyen bir toplum hedefliyorum.
(bkz: hindistan)
(bkz: hindistan)
güzel gırtlaklı kadın. ingiliz aksanıyla daha bi hoş oluyor.
siz once agdaya gidin aq kılları, mide bulandırmayın.
şimdi bi' tane erkek çıkıp diyecek ki ' yaron comortoso, şşşşş beylor sakon kimseyo söylemoyon hahahoo' amını cumartesini sikeyim, hafta sonunu sikeyim.
karşı komşu sevişiyor amk şansa bak puahhah.
tilki yine kendini mi siktin, dedirtir.
iyi anne beyanı.
iyi anne beyanı.
aminoasit'in kısaltmasıdır.
ufku iki katına çıkarmasa da vay hamk dedirtmiştir.
vay amk.
vay amk.
küçükken aynalı tahir izlemek için okula gitmiyordum ben, sonra noldu bilmiyorum televizyonla alakamı kestim. zirvee.
şimdi bu tanrı her şeyi görüyor ya( güya) meme çük, işte tut efendim oradan akıldaki fitne fesat haset her şey ya, yürüyen bok olarak da görüyor eğer her şeyi görüyosa. hatta bu böyle sokakta yürürken ha sıçtı ha sıçacak sıkışan insanlara puahahaha diye gülüyor bence. bence gülüyor. ben olsam gülerdim, komik.
(bkz: palyaço) çok korkunçlar.
amını siktigimin hayvanı adam olamadı bi. şapkasız gezip çoğalmaya kalkma tilki.
tilkinin yine sıkıntıdan kendini siktiği saatlerdeyiz.
insanlardan tiksiniyorum dedirtir.
insanlardan tiksiniyorum dedirtir.
insan hayret ediyor arkadaş ben meme got deyince ıı deyip 5 çocuk sahibi insanlar nasıl sevişiyor, nasıl sevişebiliyor.. ben mi genişim insanlar çok mu muhafazakar, nasıl sevişiyo ulan bunlar