bugün

beşiktaş

feyenoord maçında, kanatlar muazzam işledi. orta alan ise durgundu. kendinden çok güçlü bir takımı yenmek için en önemli şart orta alanın çok iyi olacaktır. bu bir kuraldır. hücuma dönük orta sahası eksik olduğu için sadece kanatlardan gelebildi Beşiktaş, ortadan tehlike yaratamadı ne yazık ki. goller de dikkat edilirse kanatlardan geldi zaten. ayrıca kanatlar etkin olmasına rağmen, çift forvet oynamasına rağmen, çok az orta yapıldı bu da ilginç bir durum.

maçın en iyi oyuncusu ödülünü ersanla mustafa almalı. ersanın yanında pedro iyi hoş da, ersan gibi çevik değil. sivok zaten hamleli bir defans değil, Arsenal maçlarında 5 li defans oynanmadığı sürece sivok yer almamalı. ya da atiba nın partneri olabilir, zaten asıl mevkisi orası. ayrıca sivok sağ bek de oynamış bu da değerlendirilebilir. şöyle ersanı tamamlayan lider bir savunmacı olsa, bruno alves gibi mesela, defans güllük gülüstanlık olur.

bu arada sahada atiba ve ba gibi çevik oyuncuları görmek çok güzelmiş. çevik oyuncusu olan takım mutlaka fiziksel üstünlüğü sağlıyor. feyenoord un defansı evlere şenlikti, çok ağırdı. mağlubiyetten kurtulamazlardı ancak Arsenal maçına bu moralle çıkılmamalı. acımaları yok, adamın ciğerini sökerler. öperler oğlum hepimizi öperler....

kurnaz doğu Avrupa futbolunun ekol ismi slaven bilic, arsen wenger karthorozunu ekarte etmek için elinden geleni yapacaktır. bunda hiç şüphemiz yok. o bir dahi. ona olan güvenimiz kurtuluş savaşında TBMM hükümetine olan güvenimiz gibi tam. yine de temkinli olmalıyız, ingiliz takımlarının acıması yok, stoke city ile istanbulda oynarken bir ara kalp krizinden gidecek anları yaşadığımızı unutmayalım. bunun yanında inönü stadı da yok, yaban ellerde oynayacağız hem de iki kere.o yaban ellerde biz yaban Arsenal ise, avcıyı oynayacak büyük ihtimalle.
güncel Önemli Başlıklar