bugün

kadın sünneti nin islam da yeri olmadığı gerçeği

şerefsiz ve kansız bir orospu çocuğu örgütü olan ışid'in yayınladığı sözde fetvanın islam dini ile bir alakası olmadığını gösterir kapı gibi belgedir.

gönül isterdi ki bu belgeyi islam sancaktarı minik yobazlar koysun, ama onlara yol gösterenler de bu durumdan henüz haberdar olmadığı için iş bize kaldı.

öncelikle;
(bkz: gerçek islam bu değil)

evet kıymetli müminler, islam dininde kadın sünneti diye bir şey yoktur. bilakis, aralarında nikah akdi bulunan kadın ve erkeğin cinselliklerini doya doya yaşamalarına dair ayet ve hadisler mevcuttur. buna rağmen kadın sünnetine dair ne bir ayet, ne de bir hadis mevcuttur.

kadın sünneti geri kalmış toplumların müracaat ettiği bir sapkınlıktır. malesef bu töre hz muhammed zamanında da uygulanmaktaydı. bir rivayete göre medine'de kız çocuklarını sünnet eden bir kadın sünnetçiye hz muhammed şöyle demiştir;
"Fazla derin kesme, çünkü derin kesmemen, hem kadın için ahzâ (en ziyâde haz ve lezzet vesîlesi) hem de kocası için daha hoştur."

evet.
hz muhammed dahi "fazla derinden kesme" diyerek hem kadının, hem erkeğin haz almasının engellenmesine karşı çıkmış, kadının da cinsel birliktelikte haz alması gerektiğini vurgulamıştır.

işte şimdi ışid denilen yavşakların kadın sünneti fetvası vermesinin sebebi de bu hadistir.
ışid belli ki bu durumdan hiç alakası olmadığı halde, "kadınların sünnet edilmesi" vazifesini çıkarıyor.

oysa ki burada üzerinde durulması gereken, hz muhammed'in cinsel birliktelikte hem kadının, hem de erkeğin maksimum haz almasını istemesi, tavsiye etmesidir.

bu hadiste hz muhammed şayet o sünnetçi kadına müdahale edip, kız çocuklarının sünnet edilmesini yasaklasaydı, bugün bu sorun ortadan kalkacaktı, ama o zamanın koşulları gereği, sevgili peygamber duruma topyekün müdahale etmekten imtina etmiştir.

buna mukabil, islam dini kadın ve erkeğin cinsel birliktelikten ileri derece haz almasını desteklemiştir.

örneklersek;
bakara 228: Erkeklerin kadınlar üzerinde hakları olduğu gibi, kadınların da erkekler üzerinde hakları vardır. Erkeklerin kadınlar üzerinde hakları bir derece daha fazladır.

yine peygamber'in bir başka hadisi de şöyledir;

--spoiler--
Peygamberimizin eşlerinden Hz.Ümmü Seleme yanında Ümmü Süleym adındaki hanım peygamberimize gelerek şöyle sorar:

-Ya Resulullah! Rüyasında kocasının kendisiyle cinsi yakınlıkta bulunduğunu görürse kadının gusletmesi gerekir mi?
Bunu üzerine peygamberimiz şöyle buyurdu:

-Çıkmaza esas giren sensin. Allah senin iyiliğini versin ya Ümmü Seleme, rüyalanan kadının menisi geldiği zaman yıkanması gerekir."

Ümmü Seleme sordu:

-Ya Resululah! kadının menisi olur mu?

Peygamberimiz:

-Eğer kadının menisi olmasaydı çocuğu kendisine nasıl benzerdi. Kadınlar erkeklerin benzeridir şüphesiz.

--spoiler--
görüldüğü üzre hz muhammed, kadının hamamcı olmasını, cinsel istek duyup orgazma ulaşmış olmasını gayet normal karşılıyor.

bunun dışında kadınların orgazmı ve orgazm sonrası gusul abdesti almaları gerektiğine dair de hadisler mevcuttur.

demek ki kadınların orgazm olması islam'a göre gayet normaldir ve desteklenmektedir. şayet islam dini kadınların orgazm olmasını, zevk almasını istemiyor olsaydı, kadın sünnetini farz koşardı. ama görüldüğü üzre durum böyle değil.

şimdi soruyorum,
bu amına koyduğum ışid'i neresinden fetva uydurdu, islam'ın hangi içtihatını örnek aldı da kadın sünneti fetvası veriyor?

evet arkadaşlar, tekrarlıyorum; (bkz: gerçek islam bu değil)
kadın sünneti yapanın da, kadın sünneti isteyenin de islamda yeri yoktur, onlar zulm edenlerdir, onlar zalimlerdir. zalimlerin yeri cehennemdir...(araf-41)

ve son olarak;
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/6829081.asp
güncel Önemli Başlıklar