bugün

nil karaibrahimgil

bugün saat 2 sularında açtım televizyonu: kanal d de Güneri Cıvaoğlu ile Şeffaf Oda isimli programda Okan Bayülgen ile birlikte civaoğlunun konuğuydu. ya bir insan bu kadar mı güzel olur kardeşim iççekişleriyle izledim programın yarım saatini.

programda yine o hoş kıyafetlerinden birini giymişti. enteresandır sesi kısılmış o halde programa katılmış fakat kısık sesi o güzelliğine o inceliğine o zerafetine o sevimliliğine bir on kat daha fazla sevimlilik ve şirinlik katmıştı. ve yine iş dolayısıyla erken çıkmam gerektiğinden ancak 15 dakika o mükemmelliğe şahit olabilmiştim. capture edebilen varsa mesaj atsın ya da bulabilen dileyin benden ne dilerseniz.

kusura bakmayın editlemek zorunda kaldım: antalyada katıldığım konserindebeni kendimden geçirmeyi başarabilmiş ikinci sanatçıdır kendileri ve esprileri de gayet kalitelidir. konserlerinde dinleyici hede ile iletişimi kuvvetli ve bir o kadar da canlıdır. bu açıklamaları yaptıktan sonra şunu söylemek isterim. yaratıccılığı söz yazarlığı ve doğallığı konusuna eleştiri getirilemez. bu madde değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez. ikinci konu sempatikliği çekiciliğinin doğallık ve güzellikle birleşkesiyle meydana gelen afet i devren. bugün güneri civaoğlunun programında okan abzsi içine düşse de sesi kısık olsa da civaoğlu sesinin kısık olmasına takmış olsa da bence yine mükemmeldi ve hatta dediğim gibi sesinin kısık olması şarkı söylemeyi bırakın konuşurken detone oluşu bile güzel olan örgür kız *