bugün

hakan balamir

aziz ve muhterem türk halkı! kandırıldınız! kandırdılar oğlum sizi. bu adamı jön diye filmlerde oynatan zihniyet kandırdı. bu adamı jön diye oynatan zihniyet, bana da pekala, bir soba rolü verebilir, sizi tekrar kandırabilirdi. aradaki ilişkiyi kurabildin değil mi? ben-soba, balamir-jön? olamaz değil mi?

nah olamaz, hayta. bu adam türkan şoray'la oynamıştır, evet, türk sinemasının sultanı, güzel gözlü, şirin sözlü türkan şoray'la. bitmedi. "nolur dur, yalvarırım." dediğini duyar gibiyim. hayır, sen işkenceyi hak ettin. bu adam hülya avşar'la bir filmde öpüşmüştür. o hülya avşar ki, o dönem bizim için masumiyetin sembolü, ince belli, güzel yüzlü, pambık tenli hülya avşar. öpmüş de değil esasen, bildiğin yedi. öyle ki hülya avşar'ın sonunda dayanamayıp, "yetti dudağımı yediğin, al da doy ulan!" deyu kolundan bir parça koparıp, hakan balamir'in önüne atmışlığı vakidir. yaklaşık 35 kilogram gelen, tropikal saç-sakal aromalı büyükçe başını sallayarak, kolu hapır hupur yiyişini görmeliydiniz. ama dudakları yiyişini görmemeliydiniz.

bir gün, eğer bir gün, bir ecnebiye, "bakın, türk sinemasının jönü hakan balamir." deyu bu kimsenin fotoğrafını gösterirlerse, işte o gün medeni avrupa, türkler'in insan olmadığı yönündeki fikrini sabitleyecek. bunun üzerine bu ecnebi, "türkler'in doğal yaşamı" isimli bir belgesel çekmek üzere topraklarımıza ayak basarsa, onu anlarım, kızmam, hak veririm. o kadar diyorum işte.

bilmeyen görmeyen galmasın editi: http://img525.imageshack.....php?image=balamirmv0.jpg