bugün
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor12
- demet evgar10
- sözlüğün tadının kaçması5
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- şu an ihtiyacım var dediğin şey6
- kadınların yanlış yapması3
- dikkatli izlersen anlarsın haklı megatron3
- aşure2
- dinleri masonlar kontrol ediyor3
- kemalistler5
- curaçao fildişi sahili maçı saat 23 te trt spor da4
- anne schedeen2
- kadınların yüzlerine sürekli bir şeyler sürmesi6
- zippo2
- cips alırken utanmak2
- kazım koyuncu2
- venezuela4
- abd'nin kaan'a motor satışına izin vermesi3
- panter emel2
- kadınlara gereksiz yüklenilmesi2
- hızlı para kazanmanın yolları12
- 2030 larda robotların aktif rol oynayacak olması2
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı3
- yazarların imza parfümleri14
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- kes lan mal2
- türkiye abd maçını izleyecek misiniz8
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler9
- türk kızı egosu6
- am okşama4
- evde kaş bıyık alımı3
- mehdi hayatta ama herkes tanımıyor7
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- erkekler neden az yaşar10
- türk erkeği egosu4
- imdat arkadaşlar4
- vajinizm3
- kadir mısıroğlu'nun soyu2
- bir insanı sevmek12
- m uludagsozluk com da görsel yüklenmeme sorunu4
- türkiye abd maçı saat 5 te trt 1 de2
- 2026 dünya kupası22
- berhan şimşek'in chp seçmenine sövmesi3
- güzel huylu kezo4
- futbol fanatiklerinin birer aptal olması4
- daveigh chase3
- mutluluğun fark edilmemesi9
- anın fotoğrafı3
- tramer kaydı olan kız4
- dünya11
2007 de burada yazan zargana ve 2012 de ekşide yazan mezarlik benken, 2o12 de burada yazan gurur yine benken, 2007 de benim burada yazdığım yazıyı 2010 da bloguna ekleyen tuba görgün mü hırsız olur, yoksa 2010dan önce 2007 de yazıyı yazan ben mi zekanıza bırakıyorum. zargana ve benim aynı kişi olduğumu anlamak için sözlük modlarından salca ve july4th e mesaj atıp sorabilirsiniz çünkü bu hesabı aldığımda zargana olduğumu onlara mesajla belirtmiştim. mezarliğin ben olduğumu anlamak isteyenler de eğer ekşisözlükte hesapları varsa mezarlik nickine basitçe bir mesaj atıp uludağsözlükteki gurur siz misiniz diye sorarak bu basit sorunu çözebilirler. birine çamur atmadan önce aklını kullanmak, kul hakkından korkmak ve sakin olmaz lazım. dünyada en iğrenç şey yapmadığın şeyin hesabını vermek. beni buna mecbur eden kompleksli insanları allaha havale ediyorum. daha bu sabah illedeben nickli yazar da aynı hataya düştü ve ekşideki mezarliğin yazılarını çaldığımı söyledi. oradan da mesaj attı allahtan orada hesabı varmış. evet ben gurur rahat ol kardeşim diye cevap yazdım. çamur atıp komik durumlara düşmeden önce bunları yapsanız en azından saygı duyarım. hatanız ortaya çıkınca özür dileyecek erdemi gösterseniz yine saygı duyarım. ama o kadarının sizden beklenmeyeceğini bilecek kadar çok çirkin insan tanıdım sözlüklerde. işin ilginci benden çalan kişi tuba görgün olduğu halde hırsız ithamına uğrayan benim nasıl olur da 2007 de yazdığım bir yazıyı 2010 da blogunda paylaşan birinden çalmış olabilirim. bildiğim kadarıyla zaman makinesi de icat edilmedi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar