bugün
- yapay zekadan akıl almak3
- o senden daha çok korkuyor2
- whatsapp ta profil fotoğrafı koymayan insan2
- eline krem süren erkek2
- uzmanı olunmayan konuda susmamak2
- sözlük kızı ile kavga etmek3
- hiçbir servet zamanı satın alamaz15
- ortanca çocuk günü2
- anderson talisca4
- çarşaf peçe türbanın hıristiyan kıyafeti olması3
- ciddi ilişki yaşayamamak3
- havanın bir milyon derece olması3
- yani kısaca deriz ki2
- zorunlu eğitim12
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası4
- 6 aylık ev kiralamak2
- imam malik2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- reenkarnasyon gerçek olsaydı intihar oranları2
- bir şeyler söyle3
- balık etli kızların zayıflardan daha çekici olması3
- sebahattin şirin14
- pınar altuğ'un prime döneminin bitmesi2
- şeyh galip2
- toprağı bol olsun2
- çerçeve yasa22
- çalışmak özgürlük müdür5
- apo piçtir piç kalacak12
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak7
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- cıvık çift5
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- velvet5
- blackberry6
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- kalp krizi8
- sözlükte kadın yazar olması5
- ekşi sözlük referans18
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı7
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler8
- profilini gizli tutma nedeni9
- anın görüntüsü15
- bu saatte yemek yemek4
- romelu lukaku7
- canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz4
- sonbahar2
- sözlük prenseslerinin fotoğrafları4
hahah. iki tane ironi yaptığım başlığa ileri zekalılar! (bak geri zekalı koçum, burada da ironi yapıyorum) troll diye entri girmiş. bazı dangalaklar da hangi sebepten ötürü bilemiyorum, onlara uyup laf atmış. bir de bu cümle bile fazla demiş ya, güldüm yemin ederim. sanki iki tane akıllı kelam edebilecek kafası var dangalağın.
tüm sözlüğe buradan duyuru yapıyorum. evet, somadaki faciadan dolayı çılgına dönmüş yazardır. bazı kuş beyinliler hatırlamayabilir, ya da belki yaşları yetmiyordur ama ben soma faciasından önceki faciaları da, işçi ölümlerini de hatırlıyorum. şu anda iktidarda akp olduğu için akpyi suçluyorum her kafası ve vicdanı çalışan insanın yapması gerektiği gibi. yarın eğer chp ya da başka bir parti gelirse iktidara, bu sefer de bu tarz olaylarda onları eleştirerek, onlara yüklenerek hak arayacağım. çok ufak da olsa bir farkındalık yaratmaya çalışacağım. buna da namusum ve şerefim üzerine ant içiyorum.
hiç kimse yüzde yüz doğru konuşamaz. ben burada hiç kimseye kişisel husumetlerden dolayı bir şey söylemedim. hiç kimseyle yazdıklarım ve onların yazdıkları haricinde bir şeyle ilgili hakarette bulunmadım. yeri geldiğinde sert konuştum, bundan sonra da öyle konuşmaya devam edicem. uzun uzun yazdım, ne demek istediğimi en iyi şekilde anlatabilmek için. ona da devam edicem. varsa yanlış, ya da hatalı gördüğünüz şeyler, buyrun yazın. hodri meydan.
ama burada yazdıklarımla ilgili iki kelime laf edemeden, hiç bir cevap veremeden buraya saydıracak olanlar siktirsin gitsin bir zahmet. veya gitmesinler de dangalaklıkları burada bir kez daha tescillensin.
tüm sözlüğe buradan duyuru yapıyorum. evet, somadaki faciadan dolayı çılgına dönmüş yazardır. bazı kuş beyinliler hatırlamayabilir, ya da belki yaşları yetmiyordur ama ben soma faciasından önceki faciaları da, işçi ölümlerini de hatırlıyorum. şu anda iktidarda akp olduğu için akpyi suçluyorum her kafası ve vicdanı çalışan insanın yapması gerektiği gibi. yarın eğer chp ya da başka bir parti gelirse iktidara, bu sefer de bu tarz olaylarda onları eleştirerek, onlara yüklenerek hak arayacağım. çok ufak da olsa bir farkındalık yaratmaya çalışacağım. buna da namusum ve şerefim üzerine ant içiyorum.
hiç kimse yüzde yüz doğru konuşamaz. ben burada hiç kimseye kişisel husumetlerden dolayı bir şey söylemedim. hiç kimseyle yazdıklarım ve onların yazdıkları haricinde bir şeyle ilgili hakarette bulunmadım. yeri geldiğinde sert konuştum, bundan sonra da öyle konuşmaya devam edicem. uzun uzun yazdım, ne demek istediğimi en iyi şekilde anlatabilmek için. ona da devam edicem. varsa yanlış, ya da hatalı gördüğünüz şeyler, buyrun yazın. hodri meydan.
ama burada yazdıklarımla ilgili iki kelime laf edemeden, hiç bir cevap veremeden buraya saydıracak olanlar siktirsin gitsin bir zahmet. veya gitmesinler de dangalaklıkları burada bir kez daha tescillensin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar