bugün

beşiktaş

taraftarımız sarı medyanın gazına çabuk gelmiş yine. evet sivasa 3 - 0 yenilmek ağır bir durum fakat hala cl şansı olan takıma havaalanında yumurta atmak nedir? o yumurta atanlar 8 yıl boyunca takım yd tarafından doğranırken nerdeydiler acaba. hatırlıyorum demirörenin 5 veya 6. senesinde bir kere böyle bir şey olmuştu. yok arkadaş bize ne adam gibi başkan nede adam gibi teknik direktör veya sportif direktör yarar bizim taraftara verecen serdal adalıyı biraz daha batırsın kulübü getirsin çakma yıldızları boktan teknik direktörleri versin beş para etmez adamlara yıllık 3 4 milyon euro o zaman yaranır işte. ne gerek bize 150 milyon dolarlık 50 milyon dolarlık anlaşma ne gerek bize 41903 kişilik stad adam istiyoki geçen sene başladın bu sene bitsin şampiyon olalım. hep bu zihniyettekiler değil mi ahmet dursun seba gitsin diye bağırıp ydyi gördükten sonra seba seba diye ağlıyan. bakın kardeşlerim dortmund stadını satacak hale gelmişti son yıllardaki başarısı ortada. atletico madridin durumu ortada. az sabır az sabır sabredersek güzel günler güneşli günler yakın. yanlış anlaşılmasın yönetimin hatası yok mu var tabiki. fener derbisinde para verilip stad doldurulabilirdi. eneramo, serdar transferleri yanlıştır. dany transferi hakkında başkan ben de istemedim ama teknik ekip istedi aldık demişti o yüzden dany transferi teknik ekip hatasıdır. sonra kartal yuvası kayıp 500.000 lira var. ama yinede sahip çıkalım. takımımız da 20 25 yaş arası genç oyuncu çok o oyuncuları psikolojik olarakta seneye toparlarsak daha da iyi olabiliriz.
© copyright 2005 - 2026