bugün
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor23
- y o r u l d u m5
- sarı poşet kudurtması14
- evliliği ayakta tutan güçler13
- arkadaşlar grup açıyorum gelmek ister misiniz5
- en çok ihanet eden burçlar4
- celal şengör'ün burç yorumu4
- türkiye de muhalefet var mı10
- tas kafa traşlı hırt sorunu12
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı17
- kış geliyor6
- bik bik'in neden bu kadar tatlı olması7
- tai lung10
- manisada okul saldırısı17
- beyaz torosta büyümüş kaltaklar4
- kova burçlari bakar misiniz4
- erkeklerin bir kızda aradığı kriterler5
- z kuşağı9
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek7
- iş hayatında takılan maskeler4
- siyaset üstü yazarlar9
- kendinden bile sakladığın şey4
- götünden tanırım seni2
- selvi boylu mal yazmalım2
- derin düşüncelere dalmış görünen insan4
- true nickli yazar11
- pkk lılar ermeni dölüdür deyince hırttıran hırt9
- sözlükte herkesin kavga edecek bir şey bulması5
- berbere gidince söylenenler5
- beleş tuvalet kağıdı ve beleş sıvı sabun2
- kuyruk sallamazsan kimse peşine takılmaz2
- halk tv haberciliği5
- truenun aslında çok beyefendi biri olması3
- husiler yüzünden gemilerin 15 gün gecikmesi8
- sözlüğümde siyaset istemiyorum kampanyası8
- mel mel abi dün neden bira içmeye gelmedin6
- türkiye bir kedi cumhuriyetine nasıl dönüştü8
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri9
- iş arayanların aslında para araması10
- mel mel bakan gibson'ın tatlı dili7
- inşaat mühendislerindeki dayanılmaz çekicilik2
- yapay zekaya entry yazdırmak7
- hepinizi çok seviyorum lan gelin sarılıcam5
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı2
- kastamonu5
- erkeklerin artık kadınların peşinden koşmaması7
- sarı torbadan rahatsız olan kürt7
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok29
- 22 eylül 2026 mini kış provası3
- ingilizce bilmeyen birine fuck'u demek4
merhaba,
ben kukla ile beraber aynı şirkette çalışan mesai arkadaşı serpil.
kukla şu an patronun yanına gittiği için bir iki kelime bir şey yazmak istiyorum. az çok ekşi sözlüğü takip ettiğim için sözlüklerin nasıl bir yer olduğunu gayet iyi biliyorum ve o yüzden ona süpriz olsun diye kendisine bir şeyler söylemek istiyorum. muhakak okuyacaktır bu yazıyı.
kukla sen var ya, pislik herifin tekisin. adi, pezevenk, piç herif seni. bana dedin, serpilcim dedin senden çok hoşlanıyom dedin, sırf sen burda çalışıyosun diye işten bile çıkmıyorum, sen olmasan çoktan çıkardım, bıktım bu işten falan dedin. aynı şeyi gitmişin sibele de söylemişin. sibelle konuşurken gülsüm de odaya girdi, ona da söylemişin.
seninle daha dün çıktık hayvan herif. daha ilk günden ' kesin kırmızı '' diye birden bağırdın. anlamadım tabi ne dediğini, sonra sütyenin kırmızı kesin dedin. ben hayır dedim. sen yok inanmam dedin. ben hayır dedim. sen asla yanılmam dedin, sonra salak gibi açtım gömleğimi gösterdim. gitmişin aynı şeyi sibelle de yapmışın. sibel beni öptü dedi. şerefsiz herif bi de 'bir kızı öpmeyeli seneler geçti' deyip beni de öptün. allah bilir aynı şeyi gülsüme de yaptın sen.
ne yani, uzun boylu ve kaslısın diye, gözlerin zeytin gibi, saçların sırma gibi diye, gülümsemen çok güzel diye, kendini bi bok mu sanıyosun sen. o havanı söndürecem senin. sıkıyosa şu şirketten bi kıza sırnaşdığını duyayım bi daha. yemin ediyorum personel müdüresi leyla hanıma şikayet etmezsem nolim. sarkıyo dicem. evet sarkıyo bize dicem. yemek yerken alt dudağını ısırıp gıcık gıcık hareketler yapıyo dicem.
bi ara pantolonuna yemek döküldü ayağına çükünün üzerine tuz döküp cins cins bizim masaya bakış attığını da biliyom ben. yemezler ya. hepsini diycem. piç herif seni. azına sıçcam senin dur sen.
- gel arşiv odasına da 2009 evraklarını arayalımmış
defol git şerefsiz herif seni. bekle gelirim artık. aldığın parfüm de çöp kutusunda. bak oraya da sok bi tarafına. serseri piç.
ben kukla ile beraber aynı şirkette çalışan mesai arkadaşı serpil.
kukla şu an patronun yanına gittiği için bir iki kelime bir şey yazmak istiyorum. az çok ekşi sözlüğü takip ettiğim için sözlüklerin nasıl bir yer olduğunu gayet iyi biliyorum ve o yüzden ona süpriz olsun diye kendisine bir şeyler söylemek istiyorum. muhakak okuyacaktır bu yazıyı.
kukla sen var ya, pislik herifin tekisin. adi, pezevenk, piç herif seni. bana dedin, serpilcim dedin senden çok hoşlanıyom dedin, sırf sen burda çalışıyosun diye işten bile çıkmıyorum, sen olmasan çoktan çıkardım, bıktım bu işten falan dedin. aynı şeyi gitmişin sibele de söylemişin. sibelle konuşurken gülsüm de odaya girdi, ona da söylemişin.
seninle daha dün çıktık hayvan herif. daha ilk günden ' kesin kırmızı '' diye birden bağırdın. anlamadım tabi ne dediğini, sonra sütyenin kırmızı kesin dedin. ben hayır dedim. sen yok inanmam dedin. ben hayır dedim. sen asla yanılmam dedin, sonra salak gibi açtım gömleğimi gösterdim. gitmişin aynı şeyi sibelle de yapmışın. sibel beni öptü dedi. şerefsiz herif bi de 'bir kızı öpmeyeli seneler geçti' deyip beni de öptün. allah bilir aynı şeyi gülsüme de yaptın sen.
ne yani, uzun boylu ve kaslısın diye, gözlerin zeytin gibi, saçların sırma gibi diye, gülümsemen çok güzel diye, kendini bi bok mu sanıyosun sen. o havanı söndürecem senin. sıkıyosa şu şirketten bi kıza sırnaşdığını duyayım bi daha. yemin ediyorum personel müdüresi leyla hanıma şikayet etmezsem nolim. sarkıyo dicem. evet sarkıyo bize dicem. yemek yerken alt dudağını ısırıp gıcık gıcık hareketler yapıyo dicem.
bi ara pantolonuna yemek döküldü ayağına çükünün üzerine tuz döküp cins cins bizim masaya bakış attığını da biliyom ben. yemezler ya. hepsini diycem. piç herif seni. azına sıçcam senin dur sen.
- gel arşiv odasına da 2009 evraklarını arayalımmış
defol git şerefsiz herif seni. bekle gelirim artık. aldığın parfüm de çöp kutusunda. bak oraya da sok bi tarafına. serseri piç.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar