bugün

beşiktaş

Şu ilk penaltı eğer penaltıysa kapatalım kepenkleri, kadınlar oynasın bu kadar kibar oynanacaksa. Adam yere düştü diye penaltı verildi. Başka takım olsa bu hakemin kariyeri başlamadan bitmişti giden 2 puan olsun canımız sağolsun. amaa;

Beşiktaş Başkanı'na, çArşı'ya küfür eden, Stadımıza göz koyan orospuçocukları! "iki tane ağaç için" meydana çıktı dediğiniz bu insanlar, koltuğunuzu öyle bi salladı ki, 9 ay geçti hala durduramadınız. Aynı insanlar kıytırıktan iki ağaç için değil, hayatının anlamı Beşiktaş için meydana inerse bu sefer oturacak koltuk değil, o koltukların üzerinde oturacağınız götünüz bile kalmaz! STadımıza GÖZ KOYANıN amına koyarız! ŞEREF bey'in üzerinden harama bulanmış ellerinizi çekin.

Hodri meydan ulan! Biz bu stadı vermiyoruz, götü yiyen gelsin alsın. Bu gezegende öyle daşşaklı adam varsa buyursun gelsin. Gelecek sezon Orada Şeref bey yükselmiş olacak!

ekleme: ulan amk ümit özat'ı senden büyük götveren mi var şerefini siktiğimin topaçı! Önder özen'ın adını ağzına desturla al. gerçi senin ağzın dolu ondan öyle konuşuyorsun.