bugün

kukla

eleştiricem.

evet iyi bir kurgucu, güzel benzetmeler kullanıyor, mizahı güçlü. eskiden yazılarını okurken eğlenirdim. şukuyu da yapıştırırdım anında. fakat kendisi zaman içinde çok popülist şeyler yazmaya başladı. duygusallığın bokunu çıkarmak gibi, hoca efendinin salya sümükleri gibi yazılar yazmaya başladı. adı çıkmış dokuza inmez sekize, millet te ne derse yıkılıyor anasını satim. hoca efendi konuşurken arkasından "veleeeüv" "uvaaaa" şeklinde çığlıklar atıp zırlayanlar gibi.

(#22617088) mesela bu yazı bence rezalet.

allah rahmet eylesin babasına. hasta olan kardeşimize de allah şifa versin inşallah.

fakat bu adam bence bunu artı oy almak için yapıyor. artı oydan ziyade aslında zirvede kalma telaşından yapıyor sanki. bide orda kanser olmuş çocuk, sanki ona nasihat verirmiş gibi yazmalar bilmemneler.

hani böyle ihtilal temalı filmlerde dizilerde, bazen mide bulandırıcı bi duygusallık, bir acitasyon olur ya. onlardan iğrendiğim zaman hissettiğimle aynı şeyi hissettim yemin ederim.

ne gerek var ulan bunlara. anlattığın hikaye mahrem bile değil, mahremden öte birşey. kendine sakla bunları ki bir değeri kalsın.

edit: vicdansız taş kalpli falan bi adam değilim. sadece bu kadar hassas mevzuların, liseli ergenlerin kol gezdiği, taşşak kokan bir mekanda, dile getirilmemesi gerektiğini düşünüyorum. ha bir insan böyle düşünmüyorsa ve paylaşıyorsa da onun ciddiyetinden şüpheye düşmek hakkımdır.
© copyright 2005 - 2026