bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı56
- milli maçı izlemeyen erkek23
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması5
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı4
- vincenzo montella8
- o kadar kadın varken neden onu beğendim sorusu4
- yunan adaları2
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık5
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi5
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- anın görüntüsü20
- avustralya7
- türkiye yapay zeka eylem planı2
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar5
- bir kızı doyurmak7
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- nakliyat2
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll8
- kadınlar neyden hoşlanır8
- bir kadının aşkım prensim dediği erkek olmak3
- uysaljakoben9
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi4
- bir şeyler söyle9
- türkiye11
- avustralya 0 türkiye 75
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- avustralyalıların iri yarı olması5
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- futbol6
- 13 haziran 2026 katar isviçre maçı3
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı2
- kemalizm3
- türkiye nufusunun 3 ayda 104 530 kişi artması2
- bizim çocuklar2
- berhan şimşek2
- chp'nin hali ne olacak58
- en iyi antidepresan18
- kerkük türküleri2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- avustralya milli futbol takımı4
- zall yüzünden gol yememiz5
- türkiye'nin avustralya'ya 2 0 yenilmesi3
- nestory irankunda3
- abd iranın anlaş ama ması 14 haziran 20263
- yunan adalarına gitmek2
- kızımız olacaktı2
- arda güler5
- çok fena boşladım3
Tam uykuya dalıyorken, toplantıdayken ya da sevgiline sarılmışken 'dıt dıt' bi mesaj gelir, merak eder bakarsın. ''Hemen 12 ay tahütte bulunun 59 lira olan faturanız bir yıl boyunca 45 lira olsun'', madem 45 lira sizi kurtarıyor herhangi bir karşılık beklemeden bu indirimi uygulasanız!
Olur mu hiç!
Olmaz, olamaaz!
Özveride bulunması gereken koskoca kurumsal firma değil, müşteri olur her zaman. Oysa siz o indirimi biz imza atmadan uygulasanız, bizim memnuniyetimiz attığımız imzadan daha kalıcı bir taahüt oluşturur aramızda.
5 aydır avea kullanıcısıyım, geçenlerde taahütlü telefon kampanyasından faydalanmak için Bursa'da bulunan bir Avea yetkili bayiine başvuruda bulundum ve bunun üzerine akşam 19.41'de 4441500 numaralı telefondan bir müşteri temsilcisi beni aradı ve ''Cihaz kampanyalarından yararlanabilmem için 8 aylık kullanıcı olmam gerektiğini, 5 aydır faturalarımı düzenli ödediğim için hemen bir Avea bayiine gidip kredi kartımdan 3 aylık fatura ödeme talimatı verirsem kampanyadan hemen yararlanabileceğimi'' söyledi. Bunun üzerine iş yorgunluğumu bir kenara bırakarak tekrar giyindim ve bir Avea bayiine gittim. Kredi kartımı verdim taahütname imzaladım ve gülümseyerek 'Eee hadi alayım telefonumu dedim'' ama bana 3 ay sonra cihaz verebileceklerini söylediler, Bunun üzerine;
- Eee ama bana kmüşteri hizmetlerinden öyle söylenmedi.
- Yalnış söylemişler abi
- Öyle iş mi olur?
- Valla olmuş.
- Hani yaptığımız görüşmeler hizmet kalitesi açısından kayıt altına alınıyordu?
- Ara şikayet et abi.
Aldım telefonu elime derdimi anlatmaya çalıştım müşteri hizmetlerine. 'Özür dileriz bir yanlışlık olmuş' dediler.
Hani kanunlar ve yasalar gereği etiketi yanlış basılmış dahi olsa bir ürünü etiket fiyatı üzerinden alma hakkına sahiptim?
Değilmişim.
Yıllar evvel diğer bir telefon operatöründe müşteri temsilcisinin yalnış açıklaması üzerine ses kayıtlarının dinlenmesini talep etmiştim ve operatör kayıtları dinleyip müşteri temsilcisinden kaynaklı bu hata için ''kayıtlarda size verilen bilgi yanlış olmuştur lakin müşteri temsilcimizin vermiş olduğu bilgi doğultusunda işlem yapılacaktır'' gibi bir geri dönüş almıştım.
Aynı profesyönelliği tarafınızdan beklemem müşteriniz olarak hakkımdır.
Saygılar
Olur mu hiç!
Olmaz, olamaaz!
Özveride bulunması gereken koskoca kurumsal firma değil, müşteri olur her zaman. Oysa siz o indirimi biz imza atmadan uygulasanız, bizim memnuniyetimiz attığımız imzadan daha kalıcı bir taahüt oluşturur aramızda.
5 aydır avea kullanıcısıyım, geçenlerde taahütlü telefon kampanyasından faydalanmak için Bursa'da bulunan bir Avea yetkili bayiine başvuruda bulundum ve bunun üzerine akşam 19.41'de 4441500 numaralı telefondan bir müşteri temsilcisi beni aradı ve ''Cihaz kampanyalarından yararlanabilmem için 8 aylık kullanıcı olmam gerektiğini, 5 aydır faturalarımı düzenli ödediğim için hemen bir Avea bayiine gidip kredi kartımdan 3 aylık fatura ödeme talimatı verirsem kampanyadan hemen yararlanabileceğimi'' söyledi. Bunun üzerine iş yorgunluğumu bir kenara bırakarak tekrar giyindim ve bir Avea bayiine gittim. Kredi kartımı verdim taahütname imzaladım ve gülümseyerek 'Eee hadi alayım telefonumu dedim'' ama bana 3 ay sonra cihaz verebileceklerini söylediler, Bunun üzerine;
- Eee ama bana kmüşteri hizmetlerinden öyle söylenmedi.
- Yalnış söylemişler abi
- Öyle iş mi olur?
- Valla olmuş.
- Hani yaptığımız görüşmeler hizmet kalitesi açısından kayıt altına alınıyordu?
- Ara şikayet et abi.
Aldım telefonu elime derdimi anlatmaya çalıştım müşteri hizmetlerine. 'Özür dileriz bir yanlışlık olmuş' dediler.
Hani kanunlar ve yasalar gereği etiketi yanlış basılmış dahi olsa bir ürünü etiket fiyatı üzerinden alma hakkına sahiptim?
Değilmişim.
Yıllar evvel diğer bir telefon operatöründe müşteri temsilcisinin yalnış açıklaması üzerine ses kayıtlarının dinlenmesini talep etmiştim ve operatör kayıtları dinleyip müşteri temsilcisinden kaynaklı bu hata için ''kayıtlarda size verilen bilgi yanlış olmuştur lakin müşteri temsilcimizin vermiş olduğu bilgi doğultusunda işlem yapılacaktır'' gibi bir geri dönüş almıştım.
Aynı profesyönelliği tarafınızdan beklemem müşteriniz olarak hakkımdır.
Saygılar
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar