bugün

zirvanindaniskasi

hala yazabiliyor olmasına, hala uçurulmamış olmasına şaşırıyorum. başlığımın altına küfürler döşeyen, bir yazarın fikirlerine katılmadığında "insan" gibi karşı argümanlarla medenice cevap vermek, sağlıklı bir tartışma ortamı yaratmak yerine "götüne bilmemne sokulmuş", "sittir edilmiş" ve benzeri küfürler yazarak ne ahlaktan, saygıdan, terbiyeden ne de yazabilme ediminden nasiplenmediğini görmemize vesile olmuştur.

şaşırmıyorum aslında. sözlüğün geneline bakınca, açılan başlıklara, girilen entrylere göz gezdirince büyükçe bir kitlenin karşıt fikirleri sadece küfürle bertaraf etmeye çalıştığı, kendi "olmayan" fikrini asarız, keseriz, s.keriz, üstüne sıçarız tarzı ucuzluklarla dile getirdiğini görüyorum.

yazacak çok şey olmakla beraber bu küfürleri eden arkadaşımızın hala yazıyor oluşundan bunun legal bir eylem olduğu, herhangi bir yaptırımı olmadığı sonucuna varıyor ve bundan kelli yazdıkları hoşuma gitmeyen yazarların nickleri altına bildiğim o pek şahane küfürleri döşemek niyetinde olduğumu belirtiyorum.

madem entrylerimiz içerisinde y.rak kelimesini geçiremezken yazar nickleri altına en adi küfürleri yazabiliyor ve bundan dolayı ceza almıyoruz bende neden sayfalar dolusu yazı yazıp kendimi yorayım ki, götüne tüfek sokulmuş gibi "zekice" tesptiler yapar, kendimi ifade edemememin ezikliğini böyle ucuz yollarla bastırmaya çalışırım.

küfür dağarcığım geniştir, malum kişilerin haberi olsun.