bugün

galatasaray

bir fenerbahçeli olarak yazacağım şeyleri kesinlikle kötü niyetle yazmayacağımı söylemek isterim önce.

sanırım türk futbol tarihinin en basiretsiz yönetimidir şu an galatasarayı yönetenler ( ankaragücü ahmet gökçek var daha beteri, hatırladım yazarken). fatih terim konusunda belki bilmediğimiz şeyler vardır, o yüzden çok atıp tutmayacağım ama, cidden terimi gönderip yerine futbol cahili manciniyi getirmek, hem de fahiş ücret ödeyerek. city zor silkindi adamdan sonra yahu.

herşey bir yana, fatih terimin şöyle bir özelliği var, bir adamı oynatıyorsa, o adamdan yüzde 200 performans alıyor. nasıl yapıyor, sırrı nedir bilmem. ama çok meşhur xelcuk'un falan oynadığı efsane futbol, yeteneklerinin üstünde. objektif olarak bakanlar ne demek istediğimi anlayacaktır.

şahsi kanaatim galatasaray'da şu anda fatih terim olsa da olmasa da aynı performansı verecek 2 adam olduğu yönünde, biri drogba diğeri muslera. yalnız, bu drogba denen adamın gözümde ibrahimovicten farkı yok, duran toplarda takımın anasını sikmesine çok daralıyorum.

velhasıl, şimdi ocakta transfer falan konuşuluyor, yine memleketimin milli serveti abuk subuk adamlara dağıtılacak ( bunu bir gs yapıyor dediğimi sanmayın, her takım için söylüyorum) ve iddia ediyorum, bu mancini 2015 sonunu göremez, 2015'i görmesine bile şaşırırım.

ha bir fenerli olarak bunları neden yazdım, fanatikliğimden elimden geldiğince arınmış biriyim ve 2 sezondur " top oynayan" bir ezeli rakibin, basiretsizlikten geldiği durum beni üzüyor.

şu yazıyı yazdığım tarihte, herhangi bir takım galatasaraya karşı, ortasahada basarak ve hızlı toplarla defans arkasına adam kaçırmaya çalışsın, minimum 2 gol atar.

özet olarak, fatih terim'i anlaşamadın gönderdin eyvallah da, mancini nedir allah aşkına ya
© copyright 2005 - 2026