bugün
- özelde fingirdeşen yazarlar14
- her gece yatmadan önceki son mastürbasyon7
- ben geldim kerkenezler13
- velvet36
- insanın kendini çok değerli zannetmesi11
- konfor alanına yapışıp kalmak6
- habire1233
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak10
- bisiklet sürerken kızlık zarı yırtılan kız8
- basit bir hayat istemek9
- escorta giden erkek4
- insanların hakkında en çok yanıldığı 5 burç12
- aklın fikrin sekse çalışması6
- seçilen karpuzun neden ben anlatsana demesi5
- yeni parti13
- kız arkadaşa alınabilecek hediyeler3
- bilgi içerikli başlık açmamanın sebepleri9
- velvet geceleri napıyor sorunsalı9
- çekirgeleri kim gönderdi9
- yazarların özledikleri şeyler8
- her yazdığı artı oy alan yazar4
- sabahlara kadar sexting yapmak3
- ülkücü müsünüz türkçü müsünüz ulusalcı mısınız8
- kemalistlerle solcuların ayrılması gerekliliği13
- kabataş olayı görüntüleri27
- istanbul un çok pahalı olması27
- insan sevmeyen insan5
- dişçiye gitmek3
- g'i l d'e d l'i l y4
- dem parti'nin ana muhalefet partisi olması7
- bisiklet sürerken götü deldirip ibne olan erkek3
- en son alınan hediye9
- muslettin amca6
- nasreddinhoca4
- hiç sevgilisi olmamış insan3
- bilgi içerikli başlığa gerek yok4
- gençlere tavsiyeler2
- özgür özel'in chp de veda konuşması10
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı60
- kürdüm5
- galatasaray ne zaman transfer yapacak11
- sevmediğiniz yazarlar2
- hangi manifest kızısın12
- okumak yerine erken yaşta çalışmanın faydası10
- sözlük yazarlarının benzetildikleri ünlüler7
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj8
- ne kadar salak olduğunuzu biliyor musunuz7
- uludağ sözlüğe sürekli kondom reklamı verilmesi7
- en sevilmeyen ev işleri14
- kartlı işlem yapmayan esnaf8
hani derler ya çok acıdır, dayanılması güçtür vesaire. eksik tanımlamalar bunlar. ihaneti hiç bir kelime, hiç bir sıfat tanımlayamaz. o yüzden herhangi bir şey demeyeceğim bu konuda. çünkü içimdekini, yaşadıklarımı tanımlamam mümkün değil. sadece şunu diyebilirim ki, ihanet insanı gaza getiriyor. geleceğe daha sıkı sarılmasını sağlıyor. sadece gelecekteki o muazzam güce sahip olmak için yaşamaya başlıyorsun. yani rabbim, ölümden bile daha acı bir şeyde insana başka bir fırsat sunuyor. bütün mesele değerlendirebilmekte. ha bazen yüreğine ihanetin, terkedilmişliğin, tercih edilmişliğin, onla yaşadıklarının yahut yaşayabileceklerinin acısı oturmuyor mu? evet oturuyor. sinirden elin ayağın buz kesiyor. avazın çıktığı kadar bağırasın geliyor. ama işte tam o noktada gelecekteki - hemde yakın zamanda- o güç bir nebzede olsa rahatlatıyor insanı. ihanet aklınıza mı geldi? bir sigara daha yakın ve dumanını üfleyin. sigaranın, ciigerinizden, yani içinizden yüreğinizden çıkan dumanında gözleri mi beliriyor. işte ona yapacak bir şey yok. tek çareniz tevekkül etmek ve geleceği düşünmek. sonuçta sen tercih edilmemiş bir adamsın yani ihanete uğramışsın. nasipten öteye olmuyor.
kabullenmek mi? asla. lakin yapacak bir şey yok. korkaklıktan falan değil ha ama işte helal süt emmişlikten. bir de dedim ya tercih edilmişseniz yapacak bir şey yok. sukut... sonuçta sukutun mana ifade ettiği devirdeyiz.
kabullenmek mi? asla. lakin yapacak bir şey yok. korkaklıktan falan değil ha ama işte helal süt emmişlikten. bir de dedim ya tercih edilmişseniz yapacak bir şey yok. sukut... sonuçta sukutun mana ifade ettiği devirdeyiz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar