bugün
- fiziği güzel sözlük kızları41
- memeleri kafam kadar kız22
- küçük memeli sözlük erkekleri12
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak7
- uyumadan önce yapılan keyifli işler6
- 46 yaş4
- nervio5
- eve escort çağırmak6
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı13
- afyon civarı pasif var mı7
- baklavası olmayan erkek5
- geleneksel sözlüğün en iyi memesi yarışması6
- silikonlu memelerini sıktırmayan bayan5
- sözlük kızları'nın meme muhabbeti yapması6
- ayakları güzel sözlük kızları5
- hande ataizi ile günah dolu bir gece geçirmek7
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması21
- motorsiklet sürmek3
- sözlük yazarlarının benzediği ünlü sayısı8
- sözlüğün meme üstadı5
- eve gelen escorta ütü yaptırmak4
- recep tayyip erdoğan9
- ibne3
- başlığa gelin meme var4
- arkadaşlar çok sıkıcısınız4
- bütün gece meme konuşulup meme atılmaması3
- fatma betül sayan kaya57
- serenay sarıkaya'yı beğenmeyen erkek13
- bir günlüğüne erkek olsam3
- fakir siniri6
- kazada otomobil ikiye bölündü haberindeki otomobil9
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler2
- karın kaslarıyla soda kapağı açamayan erkek2
- kriteri mriteri olmayan insan tipi2
- hiçbir kanuna uymayan akp'li zenginler6
- sözlükte kavga edecek birini bulamamak9
- kız silkmek2
- 21 ocak 2025 bolu kartalkaya otel yangını4
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- cumartesi gecesi sokağa çıkan ezik ve ahmak insan3
- tr den sonradan gelmeler yüzüne imajın zedelenmesi12
- şampuan önerisi8
- gece acıkması3
- arkadaşlar beni hanginiz takipten çıktı4
- ups boobss nickli yazar5
- file çorap2
- sözlüğün azması3
- afyonlu katolik gay tasfirin ustaları2
- başlarım böyle işe diyerek istifa edip köye gitmek2
zeka kaba olarak hızlı problem, sorun çözme yeteneğidir. zeki olmak ise özellikle sözlük izlenimlerime göre genelde yanlış kullanılan bir tabir. çünkü hayatta tek tip insan varmışçasına hunharca kullanıldığını görüyorum. yani her şey "sahip olmak"la ilgiliymiş gibi, şusu olan zeki, olmayan aptal gibi bir genel kullanım hatası var. bir de yazarların ilginç bağlantılarını zeka olarak tanımlama hastalığı var ki, bu ancak kıvrak düşünme, bağlantı kurma yeteneği, soyutlama yeteneği, belki polemikçilik gibi şeyler olabilir ama tek başına zekayı ifade eden şeyler değildir.
tüm bunlar zekayla elbette ilgilidir ama çok fazla yersiz kullanım mevcuttur. şöyle ki zekayı artık bilim insanları sekiz parçada ele alıyorlar ve buna çoklu zeka teorisi adını veriyorlar. buna göre zeka tek başına belli kriterlerle ölçülebilecek bir şey değildir, doğuştan gelen kabaca değiştirilemez, geliştirilemez de değildir. sadece her insan özeldir ve belli hassasiyetler doğrultusunda zekaları farklı yönde gelişim gösterir. tamam.
tüm bunlar zekayla elbette ilgilidir ama çok fazla yersiz kullanım mevcuttur. şöyle ki zekayı artık bilim insanları sekiz parçada ele alıyorlar ve buna çoklu zeka teorisi adını veriyorlar. buna göre zeka tek başına belli kriterlerle ölçülebilecek bir şey değildir, doğuştan gelen kabaca değiştirilemez, geliştirilemez de değildir. sadece her insan özeldir ve belli hassasiyetler doğrultusunda zekaları farklı yönde gelişim gösterir. tamam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar