bugün

burak yılmaz

Futboldan tamamen kopan oyuncu. Lazio'ya gidemeyişi mi yoksa arkadaşlarıyla yaşadığı sorunlar mı bilemiyorum ama kafasında Galatasaray'ı hatta gol atma olayını bitirmiş.

Yok ölçüsüz. eli ayağı ölçüsüz adamın. tamamen konsantrasyon probleminden. Tek meziyeti araya iyi koşu atıp önüne gelen topa ayak içi vurarak gol yapmak olan bu adam artık bunu da yapamıyor. Burak Yılmaz'ı burak yılmaz yapan özellikten mahrum yani. Böylece sıfır hükmünde. Galatasaray'a bu yüzden kaç puan kaybetttirdi. Burak Yılmaz yüzündendir şu konumumuz. onun atamadığı aptal goller yüzünden.

velhasıl kelam Burak budur. oyun içinde bir şey beklemeyin. saklanır koşu atar ve gol yapar. * dikkat edin burak aslında oyun içinde kazmadır. first touch denen olayı asla yapamaz. 20 metre top sürse savrulabilir. peki bu adam bunca golü nasıl atmış. çok basit, selçuk inan ve tek meziyeti olan patlayıcı dripling ile araya koşu bunun üzerine sert ayak içi. ve penaltılar tabii. bu sene bunlarda çöktü. düzel burak. bir ara düzel yoksa galatasarayda uzun kalamayacaksın.