bugün
- from gold from dust31
- senin aklini alirim9
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı9
- şampuan yerine saç kremi almak6
- evli bir adama aşık oldum sözlük17
- birine aşık olup kafayı yemek9
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı15
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- sydney sweeney'in memeleri7
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk3
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- fiziği güzel sözlük kızları56
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- gecenin şarkısı4
- memeleri kafam kadar kız24
- fatma betül sayan kaya70
- kadının en öpülesi yeri11
- belçika attı6
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- uğurcan çakır8
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- yeniden dünyaya gelsen olunacak meslek2
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- kevin de bruyne3
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- kuran da namazın olmaması12
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı3
- görsel yükleme problemi5
- areola estetiği2
- yağmuru kim döküyor4
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- hangi aktörle aynı filmde oynamak isterdiniz3
- sırılsıklam2
- uefa uluslar ligi10
- sözlükteki kız yazarları deşifre ediyorum4
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
- odyssey2
- sabahın köründe işe giden ezik13
- traveler vs iock4
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- arda güler4
her nickaltına yazılana tepki vermezse yarın dünya barışını sağlayabilecek olan yazardır.
ama gene de siker, ben biliyorum. yıllardır aynı bu adam, bir değişemedi bu anlamda.
tekrarlıyorum anlaşılır olması adına;
22:58 itibari ile susacaktır ve burada öyle veya böyle "kendisine", "ailesine", "özel hayatına", "tercihlerine" ve "yaşantısına", "düşüncesine" daha dün saldırılar düzenlenirken "ahaha beybi" demekten ötesini yapamayanların başına bela saracaktır.
ben yazarım arkadaş. benim hakkımda yazana da yazarım, senin hakkında yazana da yazarım ama hep bildiğim kadarını yazarım. fazlası değil bak.
sadece bildiğim kadarı ki aslında bir bok bildiğimden de değil işte.
şimdi de aynı şeyi yineliyorum 22:58 itibari ile bırakacağım yazmayı. he silinen yazarlığım şayet gene "yanlışlık oldu panpa" denilerek açılacak olursa gene yazarım. ama arkadaşlarımın, sevdiğim insanların hesaplarından bu nick sanırım ki son yazdığım nick olacak yaklaşık yarım saatin sonunda.
ama yineliyorum;
millete küfürlerin "bini bir paradan" satılırken "ehe ehe" diye seyreden ve önlemini alamayan. benim çok ciddi anlamda değer verdiğim insanlar da dahil olmak üzere burada zerre hazzetmediğim insanları bile koruyabilmesi gereken bir oluşumun ta en tepesine, bu nasıl bir şeymiş; nasıl da zoruna gidiyormuş insanın, bunu kanıtlayacağım.
ve bu oluşum, varlığını devam ettirirse dahi en azından şu anasını siktiğimin "küfür" sorunlarına ve şuradaki "niyeti belli" tiplere afedersiniz ama sike sike önlem alınmasını sağlayacağım.
bak bu konuda da bunu bilirim, söylerim.
ama gene de siker, ben biliyorum. yıllardır aynı bu adam, bir değişemedi bu anlamda.
tekrarlıyorum anlaşılır olması adına;
22:58 itibari ile susacaktır ve burada öyle veya böyle "kendisine", "ailesine", "özel hayatına", "tercihlerine" ve "yaşantısına", "düşüncesine" daha dün saldırılar düzenlenirken "ahaha beybi" demekten ötesini yapamayanların başına bela saracaktır.
ben yazarım arkadaş. benim hakkımda yazana da yazarım, senin hakkında yazana da yazarım ama hep bildiğim kadarını yazarım. fazlası değil bak.
sadece bildiğim kadarı ki aslında bir bok bildiğimden de değil işte.
şimdi de aynı şeyi yineliyorum 22:58 itibari ile bırakacağım yazmayı. he silinen yazarlığım şayet gene "yanlışlık oldu panpa" denilerek açılacak olursa gene yazarım. ama arkadaşlarımın, sevdiğim insanların hesaplarından bu nick sanırım ki son yazdığım nick olacak yaklaşık yarım saatin sonunda.
ama yineliyorum;
millete küfürlerin "bini bir paradan" satılırken "ehe ehe" diye seyreden ve önlemini alamayan. benim çok ciddi anlamda değer verdiğim insanlar da dahil olmak üzere burada zerre hazzetmediğim insanları bile koruyabilmesi gereken bir oluşumun ta en tepesine, bu nasıl bir şeymiş; nasıl da zoruna gidiyormuş insanın, bunu kanıtlayacağım.
ve bu oluşum, varlığını devam ettirirse dahi en azından şu anasını siktiğimin "küfür" sorunlarına ve şuradaki "niyeti belli" tiplere afedersiniz ama sike sike önlem alınmasını sağlayacağım.
bak bu konuda da bunu bilirim, söylerim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar