bugün
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı20
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorum fk maçı6
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi21
- dusan vlahovic9
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- lamba2
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler24
- hazırız ve kararlıyız hedef 20712
- tayt giyen kevaşeyi götten sikmek8
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi15
- zallın 1 aylık kazancını yazarlarına dağıtma planı5
- iremga32
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- monica bellucci bakışı4
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar9
- distopik film önerisi6
- aşkım sakso ne demek diye soran kız4
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- beni biraz da şu tarafa doğru sev3
- galatasaray12
- umreye gidene ve gelene ne denir7
- velvet15
- victor osimhen14
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti8
- anın görüntüsü31
- sözlükte marka olmak11
- yağmur yağdıktan sonra oluşan koku6
- kedi tekmelemek11
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- discordçu iki arkadaşa rastlamak3
- sebahattin şirin21
- ishal olmak5
- galatahahahahahaha3
- uludağ sözlük evreni9
- z kuşağı3
- bir bela geliyor8
- biranın üstüne rakı içmek2
- yandım çavuş ayranı3
- haftanın gammazları listesi25
- dursun özbek3
- süleymancılar14
- uludağ sözlük hacc organizasyonu5
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- yemek yapmayı bilmeyen kadın17
- okan buruk'un şişirilmiş bir balon olması2
- alevi kızların alev alev yanması7
- doruk madencilik işçilerinin direnişi5
- yakışıklı seri katil4
- faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz6
bütün bir camia olarak acilen toparlanması gereken takım. taraftar hala bile kadronun ne kadar mükemmel olduğundan bahsediyor. hiç kusura bakmayın arkadaş, bu takımın bırakın mükemmeli, iyi bir 18i yok. evet, her futbolcuyu ayrı ayrı değerlendirirseniz çok kaliteli gibi duruyor. ama birleştirip de bir takım kurmaya çalıştığınız vakit anlıyorsunuz bu mükemmelliğin ne kadar kağıtta kaldığını. yani takımda çilek, portakal, çikolata var ama bu pastanın pandispanyası nerede? Allahtan son dakikada brumayı aldılar. yoksa takımda koşan, dripling yapan, rakibi yoran hiç kimse yoktu ki. bir de umut var aslında ama adam burağın yokları oynadığı dönemde bile ilk 11 olarak çıkamıyor ki sahaya. savunma desen, abartısız söylüyorum, ligin en iyi ilk 10 savunma dörtlüsü arasına giremeyecek türden. yine tek tek baktığınız zaman sıkıntı yok gibi duruyor ama öyle değil. ujfalusi gitti gideli takımın oyun kuran, tecrübeli, semihin açıklarını kapatacak bir stopere ihtiyacı var. kimler alındı peki? dany ve chedjou. iki alakasız tip. bu adamların maliyeti 15 milyonu geçti. ve bu paraya bir ujfalusi alamadık. kaç yıldır takım sol beksiz oynuyor resmen. sağ bekte de eboue bu sezon vasatın altında. takımın gole ihtiyacı olduğu zaman oyuna girip de maçı çevirebilecek çok az oyuncusu var. ve hala bile nasıl oluyorsa bu takımın on numara kadrosu oluyor. nasıl iş ben anlamadım.
nitekim maç boyunca da bunun sıkıntısını çektik. savunmada dany tam anlamıyla serseri kurşun. nerede ne yapacağı hiç belli değil. semih de ujfalusi sonrasında savunmayı tek başına toparlayabilecek cinste bir oyuncu değil. yeni gelecek teknik adamın ilk el atması gereken mevki savunma olacak muhtemelen.
ama yine de, gelecek teknik direktöre bağlı olarak bambaşka noktalara gelebilir bu takım. terim gitmeseydi de muhtemelen öyle olacaktı. sadece takımda kızağa çekilmesi gereken, kafayı toparlaması gereken bir kaç oyuncu var.
nitekim maç boyunca da bunun sıkıntısını çektik. savunmada dany tam anlamıyla serseri kurşun. nerede ne yapacağı hiç belli değil. semih de ujfalusi sonrasında savunmayı tek başına toparlayabilecek cinste bir oyuncu değil. yeni gelecek teknik adamın ilk el atması gereken mevki savunma olacak muhtemelen.
ama yine de, gelecek teknik direktöre bağlı olarak bambaşka noktalara gelebilir bu takım. terim gitmeseydi de muhtemelen öyle olacaktı. sadece takımda kızağa çekilmesi gereken, kafayı toparlaması gereken bir kaç oyuncu var.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar