bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı45
- milli maçı izlemeyen erkek10
- vincenzo montella6
- avustralya milli futbol takımı4
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi2
- kadir mısıroğlu2
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak11
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- bir kızı doyurmak2
- futbol maçı izleyen sözlük kızı4
- sarunas jasikevicius2
- milli takım gruptan çıksın soyunurum3
- zall yüzünden gol yememiz5
- uludağ sözlük burada zall nerede4
- sabah sabah kahvaltıya gelen misafir2
- kenan yıldız2
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll4
- kemal kılıçdaroğlu14
- new york knicks2
- alagavat olmak istiyorum ne yapmalıyım2
- ioçk adam mıdır2
- dalmaçyalı köpeğin beneklerine iğne batırmak2
- tutulan takım gol yiyince maçı kapatmak3
- hakan safi3
- en iyi antidepresan18
- ahmet sezer bey ahmet sezer bey derhal sözlüğe2
- aziz yıldırım15
- isviçre'nin nüfusu 10 milyonla sınırlama referandu3
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- avustralya 0 türkiye 73
- su molası3
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması12
- uğurcan çakır'ın kova olması2
- arda güler5
- rakı içen kadınlara hiçbir erkeğin aşık olmaması4
- chp'nin hali ne olacak58
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
- ümit özdağ2
- milli futbolcuların sigara içtikleri iddiası2
- gammazlar çetesi18
- mutlu bir ilişkinin anahtarı8
- anın görüntüsü22
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni2
- sözlük yazarlarının ruh hali9
- şirinler köyüne yeni şirin13
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- yalnızca milli maç izleyen erkek2
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık2
- avustralyalıların iri yarı olması2
okullar açılalı bir hafta oldu daha. ben 3 yıllık muhasebe ve finansman öğretmeni olarak yaz boyunca nasıl yan gelip yattığımı anlatayım.okullar 14 haziran da kapandı ama liselerde sorumluluk sınavları ve ortalama yükseltme sınavları yüzünden temmuzun beşine kadar okula gidip gelmeye devam ettik. ondan sonra bir hafta daha istanbuldaki işlerimi hallettikten sonra ankara ya gittim ve 1 ay dediğiniz gibi yan gelip yattım ağustosun 15 inde istanbula döndüm. erken dönmemin sebebi bilgisayarlı muhasebe semineri içindi ama, okulumda 2 müdür yardımcısı izne ayrıldığı ve müdür rahatsız olduğu için ve liselere önkayıtlar başladığı için okuldan arayıp gelmemi rica ettiler. semineri iptal ettim ve hafta içi hergün 9-17 arası okula gidip geldim. diğer hafta müdür yardımcılarından biri ve müdür dönmüştü ama halen işleri yetiştiremiyordu ve memurda izne ayrılmıştı. o hafta içi de okula gidip geldim ve ister inanın ister inanmayın öğle yemeği yemek için koridordaki kalabalıktan müsade istedik. ben günde bir paket sigarayı bitiren adam, o günlerde eve döndüğümde gün boyu sadece 5-6 sigara içmiş oluyordum. 2 tanesi de zaten sabah kahvaltısından sonra yakarım. eylülün ilk iki haftası kesin kayıtlar ve genel kurul için yine yine dolu dolu geçti. ama arada erken kaçıyordum ya da bi gün felan gitmiyordum işlerimden dolayı. okula ne zaman gitsem akşamın 7-8 e kadar duruyordum. okulun açılmasına az bi süre kaldı ama yapacak çok işimiz var dı.
ve son on gündür hafta sonları dahil okula gidip akşama kadar bilgisayar üzerinden çalışıyoruz. dün de okuldaydım. bilgisayarlara format çektik. bu yazıyı bitirdikten sonra yine gidecem ve akşam en erken 7 gibi döneceğim.
kimseye şöyle çalışıyorum, böyle yoruluyorum deme derdinde değilim. diyecek olsam zaten müdüre söylerim ki bana ek ders yazsın. anlatmak istediğim "yan gelip yatmak" sadece öğretmenlere has bir eylem değildir. çalışmak isteyen öğretmenin başını
kaşıyacak vakti olmaz. Yan gelip yatan, her türlü memuriyette vardır. sadece bizim tatil süremiz biraz daha uzun diye göze batıyoruz.
ve son on gündür hafta sonları dahil okula gidip akşama kadar bilgisayar üzerinden çalışıyoruz. dün de okuldaydım. bilgisayarlara format çektik. bu yazıyı bitirdikten sonra yine gidecem ve akşam en erken 7 gibi döneceğim.
kimseye şöyle çalışıyorum, böyle yoruluyorum deme derdinde değilim. diyecek olsam zaten müdüre söylerim ki bana ek ders yazsın. anlatmak istediğim "yan gelip yatmak" sadece öğretmenlere has bir eylem değildir. çalışmak isteyen öğretmenin başını
kaşıyacak vakti olmaz. Yan gelip yatan, her türlü memuriyette vardır. sadece bizim tatil süremiz biraz daha uzun diye göze batıyoruz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar