bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- millet dediğin2
- ikinci defa askere gitmek7
- bir kızla dalga geçmek6
- askerliğin gençler için faydalı olması7
- tai lung42
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- geceye bir mesaj birak2
- gizli hesap6
- en sevmediğin insan tipleri7
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- mavi göz7
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- claudian clouds22
- özbek kadınlar14
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- bulunduğun koşullarda mutlu olmak3
- herkesin tavsiye verdiği insan4
- türkiye bölünebilir mi2
- sözlük whatsapp grupları13
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- türk halkını uyuşturma itemleri2
- friedrich hegel la bi cay icek12
- gecenin geç saatlerinde entry girmek2
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- rennie2
- uludağ itiraf10
- islam'ın hak dini olması6
- akrep3
- gece vardiyası yazarlar4
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- karı gibi erkek3
- namazın amacı6
- sarapci koala47
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- melissa vargas7
- kahverengi gözlü olmak4
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması2
- yalnız ölmek4
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması6
- anın görüntüsü25
benim çocuğuma ders vermesini istemeyeceğim öğretmendir. kardeşim istediğiniz kadar ürün durun. ben çocuğuma bu öğretmenin ders vermesini asla istemem. bir de türkçe öğretmeni!!! ba ba ba ba... ilçe milli eğitim müdürü de çıkmış "Bizim için kılık kıyafetten çok bir öğretmenin öğrencisine katma değer olarak vereceği önemlidir"demiş. lan karşındakini çocuk mu zannediyorsun? ne katma değeri olacak o öğretmenin benim çocuğuma failatün failatün failünden başka? sen sanıyor musun ki o kadın türkçeyi doğru dürüst öğretecek çocuğuna? madem kadının kara çarşafını savunuyorsun buraya neden arapça yazmıyorsun? madem dil özgürlüğü de böyle? biri de çıkmış bez parçasından korkan birinin 36 farklı etnik topluluğu nasıl yöneteceğini sormuş. o bez parçasını getiren köpeklerin efendisi 250 yıldır yönetiyor. demek ki oluyormuş değil mi?
miami şehrinin bulunduğu florida eyaletinde 2. resmi dil ispanyolcadır. ama ispanyolca konuşan nüfus ingilizce konuşan nüfustan fazladır (hemen wiki ye sarılıp beni sikmeye çalışmayın tecrübe konuşuyor amk). herhangi bir devlet dairesine gittiğinizde ispanyolca derdinizi anlatamazsınız. anlatsanız bile cevap vermezler. ingilizce konuşun her işiniz hallolur. ehliyet almak için girdiğiniz sınav ingilizcedir. mahkemelerde konuşulan dil ingilizcedir. okullarda en fazla ders saati ingilizcedir. adamlar kendilerini bu kadar koruyorken biz gerizekalı mıyız?
ayrıca kimsenin bez parçasından korktuğu da yok. gerekirse o bez parçasında boğarız. sadece daha arabistan'da, iran'da yaşamamış birinin, oraları görmemiş birinin gelip de burada bana o bez parçasının arkasından havlaması bana komik geliyor. uyan kardeşim uyan. ataların bu yüzden canını vermedi! o yaşam tarzlarını ülkeye getirmeye çalıştığın adamlar zamanında osmanlıyı ingilizlere satmadı mı?
bez parçasıymış pee
edit: moderatör buna silik verirse o da şeriatçı demektir!!
miami şehrinin bulunduğu florida eyaletinde 2. resmi dil ispanyolcadır. ama ispanyolca konuşan nüfus ingilizce konuşan nüfustan fazladır (hemen wiki ye sarılıp beni sikmeye çalışmayın tecrübe konuşuyor amk). herhangi bir devlet dairesine gittiğinizde ispanyolca derdinizi anlatamazsınız. anlatsanız bile cevap vermezler. ingilizce konuşun her işiniz hallolur. ehliyet almak için girdiğiniz sınav ingilizcedir. mahkemelerde konuşulan dil ingilizcedir. okullarda en fazla ders saati ingilizcedir. adamlar kendilerini bu kadar koruyorken biz gerizekalı mıyız?
ayrıca kimsenin bez parçasından korktuğu da yok. gerekirse o bez parçasında boğarız. sadece daha arabistan'da, iran'da yaşamamış birinin, oraları görmemiş birinin gelip de burada bana o bez parçasının arkasından havlaması bana komik geliyor. uyan kardeşim uyan. ataların bu yüzden canını vermedi! o yaşam tarzlarını ülkeye getirmeye çalıştığın adamlar zamanında osmanlıyı ingilizlere satmadı mı?
bez parçasıymış pee
edit: moderatör buna silik verirse o da şeriatçı demektir!!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar