bugün

fatih terim

klişe falan ama çok doğru bir laf vardır,milli takıma getirilişi için (bkz: zamanlaması manidar) denebilecek teknik direktörümüzdür kendileri.

hani kavga esnasında karşınızdakini gözlerinizle ölçer tartarsınız,baktınız ki sizden zayıf,o zaman her hareketine sinir olma krediniz olur.nasıl olsa sonuç belli döveceksiniz.tam tersi durumda da karşı tarafın her hareketini iyiniyetle yorumlamaya çalışırsınız.her insanın genel eğilimidir bu.herkes kendi çapında cesurdur.

fatih terim de bu durumu yaşıyor.fenerbahçe uefa'nın içte de ceza verilmesi önerisine kurban gidecek,şikenin içte de yaptırımı olacak.dolayısıyla galatasaray'ın önü açılacak.bu farkın halihazırda açılmış olmasının önemli aktörlerindendir sayın hocamız ve milli takıma getiriliş nedeni de galatasaray'ın önünün kesilmesidir.

bunun komplo teorisi olduğunu başbakan'ın son açıklamalarına kadar düşünebilirdik.ama kendileri 'fatih terim önümüzdeki dönemlerde de milli takımı sırtlanacak.' dedi.cas davasında verilen cezanın yanlış olduğunu söyledi.fenerbahçe'nin içte ceza almaması için gerekli değişikliği yapan tff yöneticisi terim'in milli takım sözleşmesini galatasaray'a vermiyor.

bu parçalar birleşince de ortaya pek iyiniyetli bir tablo çıkmıyor.

terim de başbakan'ın bu cesaretini iyiniyetli okumak zorunda,çünkü herkes kendi çapında cesur.