bugün

hipnoz

VURAL OKUR
1935 Yılında Fethiye de doğdu. Eğitimini Bursa ,Antalya ve Ankara da tamamladı .Dil coğrafya fakültesinde Silahlı kuvvetler adına felsefe öğrenimi yaptı. Erzincan da görev yaparken Recep Doksat la tanıştı. psikopatların neden öldüklerini araştırdı ve kitabı yayınladı .Bu arada recep doksat ile dostluğu sürdü, bir çok teorik pratik hipnoz çalışmaları yaptı. Hipnotizma adlı kitabı(1982-BURSA)yayınladı.
Kitap:122 sayfa dır ,adı HiPNOTiZMA, literatür taranmış çokça örnek vardır herkesime özellikle ruh bilimi ile ilgilenenler için elzemdir uygun fiyat ve koyca bulunabilir.
ÖNEMLi; hipnoz bilgisi olan herkes hipnoz yapabilir bilgisi yanlış bilgidir bunun için beyin ve ruh enerjisi yetenek güvenilirlik ve uzunca bir tecrübe gerekir Freud bile bu yeteneği enerjisi olmadığı ayrıca uzun sürdüğü için psikanalize yönelmiştir bugün hipnoz eğitimi alanların çoğunluğu bırakın bilimsel hipnozu sahne hipnozcusundan daha acizdir inanmayan ben eğitimini aldım diyen hiçbir şey yapamayan güruh tur herkes hipnoz olamaz bilgisi çok az durum haricinde yanlıştır ve her istenilen eğer tamamen hükmediliyorsa cinayet bile işlettirilir özellikle kimyasal hipnoz altında.