bugün
- from gold from dust32
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı9
- şampuan yerine saç kremi almak5
- evli bir adama aşık oldum sözlük17
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı15
- birine aşık olup kafayı yemek8
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- sydney sweeney'in memeleri7
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- fiziği güzel sözlük kızları56
- memeleri kafam kadar kız24
- fatma betül sayan kaya70
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- belçika attı6
- yeniden dünyaya gelsen olunacak meslek2
- kadının en öpülesi yeri11
- uğurcan çakır8
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- kevin de bruyne3
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- areola estetiği2
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- görsel yükleme problemi5
- sırılsıklam2
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- kuran da namazın olmaması12
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- odyssey2
- uefa uluslar ligi10
- yağmuru kim döküyor4
- hangi aktörle aynı filmde oynamak isterdiniz3
- sözlükteki kız yazarları deşifre ediyorum4
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
- arda güler4
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- lukaku'nun kovacana döşediği boru2
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- diamond tema2
- lukaku'nun apo kerim'e tur bindirmesi2
- ben geldim lazanyalar3
- traveler vs iock4
- başkasının evinde sıçamamak4
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
klasikleşmiş bir şekilde önü kesilmeye çalışılan camia. 4 senelik şampiyonluktan sonra 'durdurmak lazım bu galatasarayı' adıyla işlenen senaryo günümüze uyarlanarak tekrar sahnelenmekte kısacası.
bir, takımın geçen yıl en çok gol atmış oyuncusunun bir basın operasyonuyla tek maç yedek kalması üzerinden kafası kurcalanmak suretiyle günlerce haberi yapılıyor. hocasıyla ve takım arkadaşlarıyla sorun yaşadığı ve gitmek istediği geyiği yapılıyor. oyuncu bu durumdan istemese de etkileniyor. ne kadar görmezden gelmeye çalışsa da. haberleri yapanlara bakıyorsun ali koç'un medyadaki saz arkadaşları.
iki, arenadaki 50 bin kişiyi bölme güldürmecesi, sözde oradaki taraftar gücünü kısıtlayıcı bir hamle. adlarının önemi yok, tribün grupları birbirine düşüyor ve birbirlerini ıslıklama başlıyorlar. neden? kıytırık siyasi bir sebep yüzünden. ve bunun uzun süreli olması ve daha da büyümesi amaçlanıyor. belli ki sezon boyu kaşınacak bu hadise.
üç, tff 2 senede 4 kupa kazanmış ama aynı zamanda her fırsatta altını oymak için elinden geleni yaptığı fatih terim'e teklif götürüyor. kabul ederse de bela, etmezse başka bela. tabi burada amaç sportif değil tahmin edileceği gibi. galatasaray karışsın da nasıl karışırsa karışsın. ali koç medyası bu meselede de maşa olarak kullanılacak uzunca bir süre yine göreceğiz. hoca kabul etse de etmese de teklifi.
daha ligin ilk maçı oynanmış iken yaşananları yazdım buraya. daha neler yaşanacak tahmin etmek çok da zor değil.
ayık ol galatasaraylı, camiana sahip çık...
bir, takımın geçen yıl en çok gol atmış oyuncusunun bir basın operasyonuyla tek maç yedek kalması üzerinden kafası kurcalanmak suretiyle günlerce haberi yapılıyor. hocasıyla ve takım arkadaşlarıyla sorun yaşadığı ve gitmek istediği geyiği yapılıyor. oyuncu bu durumdan istemese de etkileniyor. ne kadar görmezden gelmeye çalışsa da. haberleri yapanlara bakıyorsun ali koç'un medyadaki saz arkadaşları.
iki, arenadaki 50 bin kişiyi bölme güldürmecesi, sözde oradaki taraftar gücünü kısıtlayıcı bir hamle. adlarının önemi yok, tribün grupları birbirine düşüyor ve birbirlerini ıslıklama başlıyorlar. neden? kıytırık siyasi bir sebep yüzünden. ve bunun uzun süreli olması ve daha da büyümesi amaçlanıyor. belli ki sezon boyu kaşınacak bu hadise.
üç, tff 2 senede 4 kupa kazanmış ama aynı zamanda her fırsatta altını oymak için elinden geleni yaptığı fatih terim'e teklif götürüyor. kabul ederse de bela, etmezse başka bela. tabi burada amaç sportif değil tahmin edileceği gibi. galatasaray karışsın da nasıl karışırsa karışsın. ali koç medyası bu meselede de maşa olarak kullanılacak uzunca bir süre yine göreceğiz. hoca kabul etse de etmese de teklifi.
daha ligin ilk maçı oynanmış iken yaşananları yazdım buraya. daha neler yaşanacak tahmin etmek çok da zor değil.
ayık ol galatasaraylı, camiana sahip çık...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar